Drie inspirerende topsprekers op
NL Actief symposium 26 mei

 

NL Actief organiseert vrijdag 26 mei op Papendal na haar algemene ledenvergadering het symposium ‘opvallen door waardecreatie en innovatie’. Voor het symposium zijn drie inspirerende topsprekers vastgelegd, die de bezoekers meenemen in hun persoonlijke reis van ‘Van vallen en opstaan, naar blijven staan en opvallen!’

 

Merijn Zeeman: ‘Van de kelder naar de top’

Met Merijn Zeeman als architect klom Jumbo-Visma vanuit de kelder naar de top van de wielerwereld, met als hoogtepunt de gele, groene en bolletjestrui in de Tour de France van 2022. De weg weer omhoog vinden is na de coronapandemie ook herkenbaar voor fitnessondernemers. Merijn Zeeman vertelt hoe hij met de wielerformatie - in feite ook een sportbedrijf - na hele slechte jaren aan de top belandde.

 

Gregory Sedoc: ‘Wetenschap kan het verschil maken tussen goud en niets’

Gregory Sedoc vertelt op inspirerende wijze zijn persoonlijke verhaal over talentontwikkeling, het verleggen van grenzen, het omgaan met tegenslagen en zijn ervaringen met het meten en gebruiken van data in de sport. Als ex-topsporter, sportanalist, tv-maker en innovatieadviseur bij Sportinnovator kijkt hij vanuit diverse perspectieven naar topsport, naar het belang van meer sporten en sportief bewegen, en het belang van innovatie in de sport.

 

Arie Boomsma: ‘Trainen voor het leven’

Krachttraining verbetert de kwaliteit van leven. Ook, en misschien wel zeker als je ouder wordt. Arie Boomsma deelt in zijn boek ‘Trainen voor het leven’ de oefeningen die hij gebruikt als hij zijn vader van tachtig traint, steeds vanuit een praktische benadering: wat wil je nog kunnen doen als je ouder wordt, welke bewegingen heb je nodig om goed te blijven functioneren en hoe kunnen we daarvoor trainen?

 

Voor leden van NL Actief is de toegang tot het symposium gratis. Niet-leden betalen € 350. FITNED.NL geregistreerde professionals betalen € 50. Wees er snel bij, er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar! Aanmelden via de website www.nlactief.nl

 

 

 

6