Verminder stress door het automatiseren
van je processen

Een overvolle agenda en een stapel taken kunnen leiden tot stress in je werk. Door real-time inzicht in jouw clubprestaties kun je jouw club efficiënter aansturen en meer resultaat behalen in minder tijd. Dit bespaart je tijd en energie, zodat jij je op de belangrijkste taken kunt richten.

1. In één oogopslag de status van jouw club inzien door middel van overzichtelijk dashboard
Soms lijkt het alsof er te veel taken zijn en te weinig tijd om alles af te ronden. Door gebruik te maken van een dashboard met overzichtelijke rapportages, kun je jouw club efficiënter aansturen en tegelijkertijd stress verminderen. Je ziet in één oogopslag de status van je club. Je krijgt inzicht in de verkoop van abonnementen, de activiteiten van je leden en de prestaties van jouw personeel. Het vernieuwde ClubPlanner dashboard maakt het mogelijk om zelf te kiezen welke KPI’s in een oogopslag zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld: klanttevredenheidsscores, verkoopcijfers, taken te laat, nieuwe klanten met een afspraak, aantal bezoeken per dag en meer. Dit real-time overzicht maakt het mogelijk om eventuele problemen of kansen snel te identificeren en hierop actie te ondernemen.

Naast het dashboard kun je als clubeigenaar of manager er ook voor kiezen om een dagelijkse mail te ontvangen met de kerncijfers over het sales- en retentieproces van jouw club. Om zo ook in één oogopslag de status van alle processen in te zien.

Door alle benodigde informatie op één plek te hebben, wordt het gemakkelijker om de voortgang in de loop van de tijd bij te houden en ervoor te zorgen dat jouw club blijft groeien.

Lees hier verder

7