Verminder stress door het automatiseren van je processen (vervolg)


2. Stuur jouw personeel aan met gegenereerde taken

Het aansturen van personeel kan een uitdaging zijn, vooral als je veel taken en verantwoordelijkheden hebt. Het is belangrijk om zorgvuldig te plannen en te bepalen welke taken het belangrijkst zijn, zodat je ze op tijd kunt voltooien en tegelijkertijd stress kunt verminderen. Een oplossing om dit te vergemakkelijken, is het gebruik van automatische taken. Met behulp van automatisch gegenereerde taken kun je jouw personeel gericht en efficiënt aansturen. Je kunt taken automatisch laten verdelen onder je personeel en hen op de hoogte houden van hun verantwoordelijkheden en deadlines. Denk bijvoorbeeld aan het nabellen van klanten die zich 2 maanden geleden niet hebben ingeschreven. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je personeel op tijd en efficiënt werkt aan de juiste taken. Je kunt de voortgang van taken in real-time volgen, hierdoor kun je ervoor zorgen dat je personeel altijd op schema werkt en dat je deadlines worden gehaald.

 

3. Automatische berichten versturen naar klantselecties

Het verzenden van automatische berichten aan klantselecties is een effectieve manier om leden loyaal te houden en hen te motiveren om door te gaan met sporten. Het sturen van gerichte en persoonlijke berichten naar leden op basis van hun specifieke behoeften en interesses, zorgt voor een betrokken gevoel naar leden. Bijvoorbeeld, als een lid een fitnessdoel heeft bereikt of jarig is en je diegene wilt feliciteren, of een langere tijd niet is geweest en je hem/haar een herinnering stuurt over de voordelen van het sporten en uitnodigt om weer te komen. Door het instellen van zo’n ‘vangnet’ zorg je ervoor dat leden automatisch een bericht ontvangen bij bijvoorbeeld afwijkend sportgedrag. Klanten kunnen vanuit dit bericht zelf een begeleidingsafspraak plannen, zonder dat het personeel hiervoor zelf ruimte moet inplannen. Het automatiseren van deze persoonlijke berichten is efficiënt en tijdbesparend, en zo ontneem je jezelf of jouw team een stressfactor.

 

Met ClubPlanner kun je de chaos op je werkvloer achter je laten en gerust ademhalen. Het helpt je om efficiënter te werken en tegelijkertijd stress te verminderen. Probeer het uit en ervaar hoe het is om meer resultaat te behalen en minder gestrest te zijn.

 

Wil je meer weten hoe ClubPlanner kan helpen met het automatiseren van jouw processen?
Check de website: www.clubplanner.com