Fitfair verplaatst naar
6 en 7 mei 2022

 

De Fitfair is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 6 en 7 mei 2022. Dat betekent dat ook het programma van NL Actief meeverhuist.

Talkshow De Fitnesswereld Draait Door
Als fitnessbranche en als branchevereniging NL Actief hebben we de claim gelegd dat wij Nederland kunnen helpen aan een gezondere leefstijl en meer vitaliteit. Zeker in deze coronaperiode een uitdagende opdracht, met een grote sociaal-maatschappelijke impact. Wat is er nodig om deze claim waar te kunnen maken? En welke lessen heeft COVID-19 ons geleerd? NL Actief organiseert en presenteert daarom tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht de talkshow De Fitnesswereld Draait Door (10.00-11.30 uur). In verschillende gespreksronden bespreken we met inspirerende tafelgasten de toekomst van de fitnessbranche op het snijvlak van enerzijds sporten en bewegen en anderzijds leefstijl en gezondheid. Met de talkshow willen we samen met onze kennispartners een bijdrage leveren aan innovatie en verdere professionalisering van onze sector.

Kennissessie ‘Digital Fitness, een gouden kans of de ondergang van de fitnessbranche?
Peter Wolfhagen geeft samen met Ronald Wouters invulling aan de kennissessie ‘Digital Fitness, een gouden kans of de ondergang van de fitnessbranche?’ (12.00-13.30 uur). Digital Fitness heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, hetgeen door de coronaperiode alleen maar is versterkt. Inmiddels zijn ook technische giganten zoals Google en Apple toegetreden tot het segment van digitale fitness, waarbij ze met enorme investeringen proberen om (ook) in de fitnessbranche de markt te gaan beheersen. Wat heeft dat voor gevolgen voor de individuele fitnessondernemer of Personal Trainer? Is het een gouden kans om je zaak nog succesvoller te maken, of is dit het begin van het einde voor de fitnessbranche? Eén ding is duidelijk: als je afwacht en niets doet, zal digital fitness een ernstige bedreiging blijken en mogelijk je voortbestaan in gevaar brengen. Als je wilt weten hoe je slim gebruik kunt maken van alle digitale ontwikkelingen om meer groei te realiseren, dan mag je deze kennissessie niet missen. Naast inzicht in de ontwikkelingen en diverse praktische tips, ontvang je bovendien de resultaten van recent onderzoek waarbij ook de consument aan het woord komt.

Deelnemers aan de kennissessie ontvangen gratis het boek Digital Fitness t.w.v. € 67,50.

Speciaal voor de leden van NL Actief zijn er GRATIS TICKETS beschikbaar. Per sportschool/PT studio kunt u maximaal 2 kaarten aanvragen, waarvan er 1 voor de eigenaar/manager moet zijn. Wilt u hier gebruik van maken en gratis ons programma en de Fitfair bezoeken?
Klik dan hier.

5

share