Volg de nieuwe e-learning
‘Gezond Gehoor voor sportprofessionals’
(vervolg)


De e-learning heeft aansprekende content en interactie, afgewisseld met verschillende video’s waar branchegenoten praktisch laten zien hoe zij met versterkte muziek omgaan. Denk bijvoorbeeld aan het meten van geluid, interactie met bezoekers en de balans vinden van versterkte muziek tijdens de lessen.

 

Na het volgen van de e-learning ben je je bewust van gehoorschade, heb je geleerd hoe en wanneer je rekening houdt met versterkte muziek en hoe je behoeften en regels kan toepassen zodat iedereen een optimale beleving heeft. Zo kunnen we allemaal actief bijdragen aan het voorkomen van gehoorschade bij jezelf, collega’s en bezoekers. Managers weten na afloop welke regelgeving er geldt en hoe je beleid opstelt en uitvoert met het team, met het doel de muziek een herkenbare en stabiele factor te laten zijn in het lesaanbod.

 

Accreditatiepunten NL Actief

Vanaf 1 november kunnen sportprofessionals de e-learning volgen. Na afronding ontvang je het certificaat Gezond Gehoor, waarmee je 40 accreditatiepunten krijgt in het FITNED.NL beroepsregister.

 

Afzender I Love My Ears

I Love My Ears (ILME) is een campagne voor gezond gehoor. Wij (brancheverenigingen en VeiligheidNL) bundelen onze krachten om samen meer aandacht te creëren voor gezond gehoor bij versterkte muziek. Deze E-learning is tot stand gekomen in samenwerking met NL Actief.

www.ilovemyears.nl

 

 

share