Gezocht: fitnessclubs met
een maatschappelijk aanbod

 

Het volgende Ezine van NL Actief - dat eind november 2021 uitkomt - staat in het teken van de maatschappelijke waarde van fitness. NL Actief is op zoek naar personal trainers en clubs met een maatschappelijk aanbod. Denk daarbij aan bijvoorbeeld programma’s voor mensen met een beperking, samenwerkingsvormen met gemeenten en maatschappelijke partners, participatie in lokale Sportakkoorden en/of Preventieakkoorden, innovatie om speciale doelgroepen te activeren, betrokkenheid bij domeinen als zorg en onderwijs, enz.

 

Met dit themanummer sluiten we aan bij het tweede deel van het boek Liftgesprekken, dat in september als e-book en in oktober als hard copy wordt uitgebracht. Deel-2 Liftgesprekken staat in het teken van de maatschappelijke waarde van het product fitness. Op pagina 25 in dit Ezine vind je meer informatie over Liftgesprekken deel-2 en een filmpje met een van de ondernemers die in het boek worden geportretteerd.

 

Ben jij een personal trainer of eigenaar van een fitnessclub en wil jij jouw verhaal over hoe jij invulling geeft aan de maatschappelijke waarde van fitness delen in het Ezine van NL Actief?

 

Stuur dan voor 1 november een mail naar: info@nlactief.nl

7

share