Rondje markt


LIFETALKS
LIFETALKS is een webinar van Life Fitness in een nieuw jasje, waar vanaf een uniek platform thematisch handvatten worden geboden aan ondernemers. Tijdens de afgelopen LIFETALKS op 23 maart deelden ondernemers Pepe Clemens van Exercise uit Voorburg en Peter van Staalduinen van the Gym uit ’s-Gravenzande hun inspirerende verhalen. Zij hebben tijdens de lockdown, net als vele ondernemers, allerlei initiatieven opgetuigd om leden en personeel betrokken te houden. Iedereen snapt het belang van een veilige en gezonde trainingsomgeving voor leden en personeel. Wanneer straks de deuren weer mogen openen, wil je er zeker van zijn dat alles in orde is. Het e-book van Life Fitness bevat praktische tips en trucs die een succesvolle heropening van fitnessfaciliteiten ondersteunen, want er moeten maatregelen genomen worden om open te kunnen en te blijven.

Klik hier voor het e-book

De interactieve webinars bieden voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het is bovendien mogelijk met collega-ondernemers plaats te nemen aan een virtuele tafel om verder van gedachten te wisselen.

Bekijk hier alle opnames en de agenda van LIFETALKS

Lees hier verder

De preventieve werking van LES MILLS CORE
Onlangs heeft Les Mills de naam van de groepsworkout CXWORX veranderd in LES MILLS CORE. De reden van de naamswijziging is dat de naam LES MILLS CORE duidelijker aangeeft wat voor soort training het is. De naam CXWORX is uniek, maar LES MILLS CORE weerspiegelt nauwkeuriger de workout. De verwachting is dat het programma daardoor nog meer mensen aantrekt.

Creative Director Kylie Gates: “De naam LES MILLS CORE is duidelijk en simpel, wat betekent dat onze clubpartners en instructeurs over de hele wereld meer mensen deze workout zullen zien doen. Het is een geweldige en effectieve workout en nu gaan meer mensen dit ervaren. Het is een echte game changer.”

Lees hier verder

 

39

share