Rondje Fitnessmarkt


FrieslandCampina Institute organiseert online congres Sport & Voeding
FrieslandCampina Institute organiseert vrijdag 16 april het gratis online congres Sport & Voeding. Tijdens het congres wordt belicht wat de rol is van voeding, mindset en omgeving bij het neerzetten van een topprestatie. Iedere sporter heeft een ander doel. En voor iedere sporter heeft het neerzetten van een topprestatie een andere betekenis. Voor de een is dit 10 km hardlopen, voor de ander deelname aan de Olympische Spelen. Wat echter overeenkomt, is dat de juiste voorbereiding een cruciale rol speelt bij het neerzetten van deze topprestatie. Naast het volgen van de presentaties is het mogelijk om tijdens break-out sessies in gesprek te gaan met de sprekers. Ook kan je meedoen aan een yogaklas of boks sessie om lekker te bewegen. En mis het interview met twee Olympische sporters niet. Accreditatie wordt aangevraagd voor fitnessinstructeurs en personal trainers (FITNED.NL), gewichtsconsulenten (BGN), leefstijlcoaches (KABIZ) en (sport)diëtisten (ADAP en VSN).

Klik hier om aan te melden

Tweede druk: Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?
Het boek ‘Bewegen als medicijn’ geeft zeven essentiële inzichten voor een beter leven. Toepassing van die inzichten kan tot 80% vermindering van ziekte leiden. We zouden langer leven met meer leef-kwaliteit, minder blessures oplopen en minder complicaties krijgen bij ziekten. Het boek ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ is geschreven door John van Heel. Al sinds 1983 is hij leefstijlcoach, ondernemer in de sport, opleider en auteur. Hij omschrijft hoe het de afgelopen jaren is misgegaan, wat de huidige status is en hoe we weer terug kunnen naar een gezonde leefstijl. Ook beschrijft Van Heel hoe je bewegen als medicijn in kan zetten om af te vallen, als je reuma hebt, kanker, astma, COPD, hart- en vaat ziekte. Maandag 15 februari is de tweede druk verschenen.

Klik hier om het boek te bestellen

SportU app vervult behoefte van veel vrouwen
In het vooronderzoek naar sport/bewegingsbehoeften van vrouwen kwam duidelijk naar voren dat veel vrouwen drempels ervaren om ergens in hun eentje naar binnen te stappen als ze nieuw zijn. Daarnaast staat het vast dat vrouwen hun (sportieve) doelen beter kunnen behalen door elkaar te stimuleren en daarom bieden wij de vrouwelijke gebruikers een netwerk van gelijkgestemde vrouwen aan, die samen via sport en beweging blijvend hun leven verrijken. Sinds de introductie van SportU eind september 2020 in het Olympisch Stadion in Amsterdam schiet het platform uit de startblokken, ondanks de ingrijpende corona-maatregelen. Voor sportlocaties en personal trainers zijn er diverse mogelijkheden om als, vrouwvriendelijke, partner zichtbaar te zijn in de SportU app, zodat zij toegang krijgen tot deze aantrekkelijke doelgroep en hen kunnen motiveren om een gezondere leefstijl langer vol te houden.

Meer info via:

www.sportu.eu   info@sportu.eu

De on-demand Master in Clubmanagement
Jouw managementkennis vergroten? Om meer rendement uit jouw bedrijf te halen? Op een flexibele manier studeren? Wanneer het jou uitkomt? Groei door met de on-demand studie Master in Club- en Studiomanagement van BlackBoxAcademy. Anno 2021 is 24/7 eerder een regel dan uitzondering. Of het nu gaat om de nieuwste serie via een app kijken, een on-demand workout op een tijdstip dat jou schikt of als fitness- en health professional de klant begeleiden middels een app het kan tegenwoordig allemaal online. Hoe fijn is het om ook te kunnen studeren waar en wanneer het jou schikt. BlackBoxAcademy maakt het nu mogelijk om de succesvolle Master in Club- en Studiomanagement on-demand te volgen. Je kunt de opleiding zelfs afsluiten met een NL Actief erkend management diploma.

Lees hier verder

29

share