De on-demand Master in Clubmanagement


Wat kun je verwachten?

De on-demand Master in Clubmanagement is er voor iedere professional die aan de slag zou willen gaan als zelfstandig ondernemer, manager of coördinator. Ben je reeds werkzaam als manager of heb je een coördinerende functie? En wil jij jouw vaardigheden als manager verder ontwikkelen? Dan is Master in Club- en Studiomanagement wat voor jou!

De online opleiding is samengesteld door diverse experts en bestaat uit 13 modules. Elke module bestaat uit een specifiek onderwerp. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere persoonlijk leiderschap (leer jouw leiderschapsstijl flexibel toe te passen), strategisch management (je gaat een plan maken voor de lange termijn), marketing (leer hoe je jouw branding onderscheidend maakt), HRM (leer 1-minute doelstellingen voor jouw team op te stellen), financieel management (leer werken met en aansturen op basis van een winst en verliesrekening) en nog veel meer.

 

Studiemethode

Wanneer je voor de on-demand opleiding kiest, kun je beginnen aan de opleiding wanneer jij zou willen. De opleiding is te volgen op een computer, laptop, tablet of smartphone, er is zelfs een app die je op je tablet of smartphone kunt installeren. Elke module bestaat uit tekst, video’s en opdrachten. Deze opdrachten staan in een interactief werkboek, zo kun je de nieuwe informatie direct toepasbaar maken voor jouw organisatie. Het werkboek is zo gemaakt dat je deze op een laptop of tablet kunt invullen en later zelf kunt aanpassen.

 

Benieuwd naar het interactieve werkboek? Download hier de eerste pagina’s om een voorproefje te krijgen.

 

Examen NL Actief: rijkserkende opleiding

De online on-demand studie is inclusief het examen bij brancheorganisatie NL Actief. Dit diploma geeft aan dat jij aan de richtlijnen voldoet en over de kennis en vaardigheden beschikt die NL Actief van een manager van een club/studio verwacht. Na afronding van de thuisstudie kun je online examen afleggen. Het examen bestaat uit twee onderdelen:

1. Een theorie examen.

2. Een afsluitende presentatie.

 

Wanneer je beide onderdelen met een voldoende hebt afgesloten, ontvang je het niveau 4+ diploma Master in ClubManagement, erkend door NL Actief.

 

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de online studieomgeving? Bekijk hier de video om een beeld te krijgen van de online leeromgeving.

 

Meer weten over de opleidingen? Of direct inschrijven?

Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs, te bereiken op 085 30 32 812 of ga naar www.blackboxacademy.nl

 

 

share