Ditzo in combinatie
met a.s.r. Vitality

 

Ditzo is onderdeel van verzekeraar a.s.r. en biedt voor 2022 een zeer scherpe premie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen een zogenaamde natura of combinatie basisverzekering. En gecombineerd met a.s.r. Vitality is er éénvoudig tot 5 maandpremies aan cashback te verdienen op de aanvullende zorgverzekering (met daarnaast nog vele unieke extra’s)!

Voordelen van de Ditzo zorgverzekering

  • Een lage premie met vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen
  • De gratis Pechvogelhulp ongevallendekking Fysio & Tand (tot € 10.000 na een ongeval in Nederland)
  • De duurzame zorgverzekeraar van Nederland met een hoge waardering in de markt
  • Binnen twee uur antwoord op gestelde vragen via WhatsApp
  • De eerste 3 maanden gratis gebruik van a.s.r. Vitality
  • Premie natura basisverzekering: € 115,50 per maand (€ 385 eigen risico).

Klik hier voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag

  • Premie combinatie basisverzekering (ruime vergoeding bij zorgverleners zonder contract): € 133,50 per maand (€ 385 eigen risico).

Klik hier voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag

Beloningen verdienen met a.s.r. Vitality

A.s.r. Vitality is een uniek programma om mensen in beweging te krijgen en te houden. Via de a.s.r. Vitality-app verdien je namelijk punten door stappen te zetten, te fietsen of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen. Dit is bijvoorbeeld een weekbeloning in de vorm van een cadeaukaart van € 5,-. Daarnaast is er ook nog cashback op Apple Watch of Fitbit en korting op de aanvullende zorgverzekering (tot 5 maandpremies aan cashback). Dit betekent dat leden beloningen kunnen verdienen, mede inwisselbaar bij jouw bedrijf. Denk hierbij aan vergoedingen voor sportlessen en beweegadviezen. Dat zal een extra bijdrage leveren aan de motivatie van de sporter.

 

Het mooie is ook nog eens dat a.s.r. Vitality de eerste 3 maanden gratis is in combinatie met de Ditzo zorgverzekering. Daarna is de maandelijkse bijdrage slechts € 3,50 per maand. Door de verschillende beloningen is veel meer te verdienen. A.s.r. Vitality sluit perfect aan op onze doelgroep.

Meer informatie is hier te vinden

2