Het zorgverzekering seizoen komt er weer aan!
(vervolg)



Zorg en sport ondernemers

Steeds meer mensen zien in dat een gezonde leefstijl op veel vlakken voordelen biedt. Zo komen werkgevers en verzekeraars in actie om de werknemers vitaal te houden/krijgen om ziekte te voorkomen. Maar ook voor ondernemers in de sport is het van belang om mensen buiten de sportschool actief met hun gezondheid bezig te laten zijn. Dit kan blessures voorkomen, en houdt de motivatie hoog. Dit zorgt voor nieuwe leden uit de regio en helpt bestaande leden te behouden. Een belangrijk en bewezen hulpmiddel hiervoor is het belonen van gezond leven, en dat gaat steeds vaker via een app.

 

Asr vitality en fitcoins

Een voorbeeld hiervan is A.s.r. vitality. Zoals de naam al zegt, is deze app door a.s.r. verzekeringen gelanceerd in 2019. Vitality volgt en beloont de gebruikers voor een gezonde leefstijl. Eén van de manieren is op basis van het aantal stappen dat zij zetten of het halen van een hoge hartslag bij het sporten. Ditzelfde principe geldt voor Fitcoins. Ook hier worden mensen beloond voor een gezonde leefstijl en kunnen zij beloningen uitzoeken als ze genoeg stappen zetten of sporten. A.s.r vitality is daarnaast zelfs gekoppeld aan de zorgverzekering van a.s.r. en Ditzo en kan korting op de aanvullende dekking opleveren.

 

Behoud leden en verdien met Ditzo via de sportschool

Ditzo verzekeringen biedt in samenwerking met Verzekerjesportschool ondernemers de mogelijkheid om hun zorgverzekering online aan te bieden. Mensen die hun zorgverzekering via Ditzo sluiten, krijgen een voordelige verzekering met 3 maanden gratis a.s.r. vitality. Ook helpen zij hun sportschool aan een leuke vergoeding. Door leden aan de gang te laten gaan met een app als Vitality, houd je de leden gemotiveerd.

 

Voordelen voor leden NL Actief

In het kort:

 

Deze actie is volledig kosteloos en uitsluitend mogelijk via Verzekerjesportschool.nl.

Interesse? Neem contact op met Marnix Ykema via marnix@cmc.nl