7

Thema-interview-3: Sportpension Heartstay
combineert B&B met fitness

 

In het hart van het mooie eiland Terschelling tref je een bijzondere vorm van blurring aan: een Bed & Breakfast in combinatie met fitness. Sportpension Heartstay maakt het verblijf van haar gasten leuker door te sporten in de sportzaal. Het is voor gasten mogelijk om aan te sluiten bij een small-group training of te trainen met een personal trainer. Functional Fit, praktijk voor fysiotherapie, massage en personal training, bevindt zich in hetzelfde pand als het pension.

Sport, ontspanning en gezondheid zijn de drie speerpunten van Heartstay. Heartstay staat voor liefde, verblijf, ontspanning, gezondheid, verbinding en het goed verzorgen van je hart door sport en ontspanning. Het staat ook voor leven vanuit je hart, je gevoel en bij je gevoel blijven. Aan gezonde voeding wordt veel aandacht besteed: het vegetarisch ontbijt bestaat grotendeels uit biologische producten.

De twee eigenaren hadden hun oog op het leegstaande, markante oud-pension laten vallen om er een kleinschalige fitnessclub en fysiotherapiepraktijk te beginnen. Uiteindelijk besloten ze om de oude functie van pension in ere te herstellen en zo ontstond in 2021, midden in coronatijd, een bijzondere combinatie van B&B en fitness. Ook bewoners van het eiland mogen gebruik maken van de sportfaciliteiten.

share