Hoe is de conditie van jouw verzekeringen? (vervolg)


Als kennispartner hopen wij bij te kunnen dragen aan de bewustwording van risico’s. Verzekeringen zijn namelijk niet altijd leuk om mee bezig te zijn, maar wel erg belangrijk. We nemen je de komende tijd graag mee in bestaande en nieuwe risico’s. Er zijn namelijk ook risico’s waar mensen nog niet zo bekend mee zijn. Onderwerpen zoals cyber of de dekking voor aanwezige zorgverleners. Zo zijn er steeds meer locaties waar meer diensten aanwezig zijn, zoals lifestylecoaches, fysiotherapeuten en diëtisten. Zijn dit soort zaken verzekerd en waar moet je daarbij op letten? Weet wat je risico’s zijn.

 

CMC Collectief, het onafhankelijke advieskantoor achter NL Actief sportschoolverzekeringen, is expert op het gebied van unieke verzekeringsoplossingen. Speciaal voor leden van NL Actief hebben wij daarom niet alleen afspraken met verzekeraars over de hoogte van de premie, maar ook over de voorwaarden. Zo hebben wij een aanbod exclusief voor ondernemers van NL Actief kunnen realiseren. Een meevaller die welverdiend is na een bewogen jaar.

 

Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Kom je ergens niet uit? Of weet je niet zeker of je met jouw verzekering goed zit? Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

 

Liever eerst even kennismaken? Neem vooral contact met ons op!

www.verzekerjesportschool.nl

 

 

 

share