Rondje markt


EFAA opleidingen door EREPS geaccrediteerde opleider voor ‘Healthy Lifestyle Promoter’
Lifelong Learning Qualification (LLQ)

EFAA is geaccrediteerd om de Level 2 Healthy Lifestyle Promoter LLQ te presenteren, die is ontwikkeld via het Erasmus plus-project 'New Health Program' (new-health.eu) om de maatschappelijke problemen van wijdverbreide inactiviteit en achteruitgaande gezondheid tegen te gaan. De 'Healthy Lifestyle Promoter' zal zich inzetten voor het informeren van individuen, bedrijven en gemeenschappen over een natuurlijk en duurzame gezonde levensstijl, met behulp van beschikbare tools en educatief materiaal vanuit het New Health project. Voor dit programma zijn de op wetenschap gebaseerde essentiële inzichten, die eigenlijk elk mens zou moeten weten, samengevat in een documentaire-reeks van drie thema’s: gezond bewegen, gezonde voeding en een gezonde mindset.

Lees hier verder


Basis leefstijlcoach module en boek cadeau bij Personal Training opleiding
Bij EFAA opleiding geloven we erin dat de personal trainer van de toekomst ook leefstijlbegeleider, adviseur en coach zal zijn. De klanten van vandaag willen vaak niet meer alleen een specifieke doelstelling bereiken, ze willen ook gezonder leven en lekker in hun vel blijven zitten. Adequate en up-to-date kennis op het gebied van de nationale en internationale beweeg- en voedingsrichtlijn is eigenlijk kennis die elke personal trainer al zou moeten bezitten. De richtlijnen op dit vlak blijven echter de research volgen en worden regelmatig aangepast. Daarom heeft EFAA opleidingen deze up-to-date kennis verwerkt in de ‘Leefstijl- en vitaliteit adviseur’ tweedaagse, die online verzorgd wordt.

Lees hier verder


NIEUW: Engelstalige basis fitness trainer Opleiding
De laatste jaren ontvangen wij steeds vaker de vraag voor een basicopleiding zoals Fitnesstrainer A, maar dan in het Engels. Omdat die in Nederland niet beschikbaar is, bieden we in samenwerking met NASM de Engelstalige online AFAA Basic Personal Fitness Trainer Certification aan. Dit is een soortgelijke basisopleiding als Fitnesstrainer A, waarin je de basis meekrijgt op gebied van anatomie, fysiologie en trainingsleer, om daarna eventueel een vervolg als de NASM Personal Training opleiding te volgen.

Meer informatie


Nieuwe korte (online) opleiding Mindful coachen voor leefstijlcoaches
Worden jouw coaches vaak geleefd door de waan van de dag? Leven ze veelal op de automatische piloot en lijkt het of ze jouw tips en adviezen al zijn vergeten voor je ze uitzwaait? Herken je dat ze te hard van stapel lopen, hun grenzen negeren? Of juist niet echt in actie komen, omdat ze vooral bang zijn dat het niet lukt, dat ze het niet volhouden, of het toch geen zin heeft? Ze gaan voorbij aan zichzelf of laten zich meeslepen door negatieve gedachten en overtuigingen over zichzelf. Het toepassen van mindfulness helpt jouw coaches stilstaan bij dat wat er is. Ze leren met meer compassie en vriendelijkheid kijken naar waar ze staan. Je leert hen opmerken wat ze denken op dit moment, welke gevoelens er zijn en wat er wordt ervaren in hun lichaam. Of dit nu positief is of niet. Met behulp van mindfulness help je hen de focus op doelen en resultaten los te laten. Het gaat niet om wat goed of minder goed gaat. De doelen en resultaten zijn de uitkomst, maar de focus ligt in het hier en nu.

Lees hier verder

 

 

31

share