Subsidietraject NL leert door: laat uw medewerkers zich verder ontwikkelen als fitnessprofessional

 

Werken in de fitnessbranche is leuk en uitdagend. Maar ook fysiek zwaar, zeker als je als instructeur dagelijks meerdere (groeps)lessen verzorgt. Voor oudere medewerkers kan dit leiden tot vragen als ‘hoe lang houdt mijn lichaam dit vol?’ en ‘kan ik met scholing een andere rol gaan vervullen en zo langer werkzaam blijven in de fitnessbranche?’. Die scholingsbehoefte is er ook bij jongere medewerkers (fitnessinstructeurs, baliemedewerkers), die zich verder willen ontwikkelen als fitnessprofessional. Kortom: scholing biedt kansen. De markt vraagt daar ook om. Met het diploma Fitnesstrainer-A kunnen uw medewerkers zich verder specialiseren tot bijvoorbeeld Leefstijlcoach op niveau-3 of Bewegingsdeskundige op niveau-3 voor mensen met een vorm van reuma. Met het diploma Fitnesstrainer-B kunnen ze speciale doelgroepen gaan begeleiden, zoals mensen met niet-aangeboren hersenletsel, diabetes of obesitas.

 

Dankzij subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kan NL Actief de komende maanden ruim 800 professionals de kans bieden om zich verder te scholen. Gratis welteverstaan. U bespaart op uw opleidingskosten én u krijgt medewerkers met meer kennis en met carrièreperspectief. Bovendien is het ook interessant voor u als club: meer en hoger opgeleid personeel biedt extra kansen om samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld de zorgsector en het bedrijfsleven. Samen met benVitaal gaat u een ontwikkeladviestraject in waarin de scholingsbehoefte van u en uw medewerkers in kaart wordt gebracht en vertaald naar een gepersonaliseerd opleidingsplan.

 

Geef uw medewerkers de gelegenheid om:

Zodat zij:

Lees verder

Consortiumpartners
Het project NL leert door wordt uitgevoerd door NL Actief met haar consortiumpartners benVitaal en FNV Sport en Bewegen. FNV Sport en Bewegen wil het werk en inkomen van professionals in de sport zo goed mogelijk regelen. benVitaal stelt zich ten doel om zoveel mogelijk medewerkers bewust te maken van het belang van een gezonde en duurzame leefstijl én ze intrinsiek te motiveren om gezond en duurzaam te leven. benVitaal voert in dit project de adviesgesprekken uit.

12

share