Scoor voor je Club helpt ondernemers structureel aan omzet   (vervolg)


Scoor voor je Club is een beweging die sport, goede doelen en de lokale economie structureel ondersteunt op een innovatieve en privacy-vriendelijke manier. NL Actief en Scoor voor je Club zijn een samenwerking aangegaan op basis waarvan NL Actief invloed kan uitoefenen op en kan bijdragen aan de aansluiting van Scoor voor je Club op de ideeën, wensen en eisen van alle fitnessclubs in Nederland.

 

Scoor voor je Club werkt heel eenvoudig en biedt gemak en voordeel voor iedereen. Leden, fans of vrienden van sportverenigingen of maatschappelijke organisaties doen aankopen bij aangesloten lokale ondernemers, zoals uw fitnessclub. Bij iedere besteding stopt een ondernemer een zelf bepaald vast bedrag of percentage fifty-fifty in een Club Spaarpot en een Persoonlijke Spaarpot op de Digitale Clubkaart. Deelnemers bepalen maandelijks zelf aan welke sportverenigingen of goede doelen ze hun Club Spaarpot doneren. Met het spaartegoed in hun Persoonlijke Spaarpot kunnen deelnemers bijvoorbeeld de contributie bij uw club of een tegoedbon van uw club betalen. Het loont zich dus als u uw leden enthousiasmeert en mobiliseert om bij u te komen sporten als Scoor voor je Club Partner.

 

Scoor voor je Club kent dan ook alleen maar winnaars: de lokale ondernemers, zoals uw fitnessclub (koop lokaal, extra omzet wordt gegund), sportverenigingen en goede doelen (structurele inkomsten), deelnemers (extra spaarpotje, o.a. bij u te besteden). Bovendien bespaart Scoor voor je Club u de lastige discussies om te sponsoren. U maakt immers alle verenigingen, goede doelen en al uw klanten blij. U hoeft zelf niet meer te bepalen wie wel of niet te ondersteunen, dat doen uw leden met hun Digitale Clubkaarten voortaan zelf. Doordat deelnemers hun spaarpotten zelf koppelen aan hun betaalrekening vergt het geen voorinvestering, geen kassakoppelingen, geen extra pasjes en is het zonder risico.

 

Meedoen als fitnessclub?
Meld u dan eenvoudig aan via www.scoorvoorjeclub.nl

 

 

share