Win jij de Fitnessclub, Personal Trainer Award of de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award 2021 van Nederland?  (vervolg)


Dit jaar reiken we een extra award uit: voor de ondernemer of personal trainer met het meest inspirerende maatschappelijk programma. Waarom deze extra award? Omdat we zien dat steeds meer ondernemers en personal trainers kansen zien en initiatieven ontplooien op het snijvlak van fitness en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Daarbij moet je denken aan het ontwikkelen van een aanbod voor speciale doelgroepen, het tegengaan van eenzaamheid, participatie in lokale Sportakkoorden en Preventieakkoorden, samenwerkingsverbanden met partners in andere domeinen als zorg en onderwijs, enz. Met als doel om ook mensen in beweging te krijgen en gezonder te laten leven, voor wie sporten en bewegen niet zo vanzelfsprekend of toegankelijk is. Daarmee kun je je onderscheiden van jouw collega’s. De inzendingen voor de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award willen we ook gebruiken om andere ondernemers en personal trainers te inspireren.

 

Vakjury

De vakjury staat onder leiding van NL Actief. De jury beoordeelt de inzendingen en roept de winnaar uit. Om mee te kunnen dingen naar de award in bepaalde categorieën, zijn minimaal 30 stemmen nodig bij de publieksronde van de Dutch Fitness Awards. Als je die binnenhaalt, kun je meedoen en gaat de vakjury jou beoordelen. De samenstelling van de vakjury maken we binnenkort bekend.

 

Finaleronde

De beste 10 Personal Trainers en 5 Maatschappelijke Fitness Initiatieven mogen in november in Ede een pitch doen. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen is dat live of via ZOOM. Hier mag jij aan de vakjury uitleggen waarom jij de Award zou moeten winnen. Bereid jezelf goed voor, want de jury stelt jou ook vragen! Behaal je de finale als fitnessclub, dan kun je een clubbezoek van de jury verwachten.

 

And the winner is….

De uitreiking van de Dutch Fitness Awards vindt plaats op donderdag 25 november tijdens de Fitfair in de Jaarbeurs Utrecht.

 

 

share