Thema marketing:
Nederland wordt weer fit!

 
Tientallen clubs zijn zes weken geleden begonnen met de NL Actief campagne Nederland wordt weer fit! Enkele honderden clubs hebben aangegeven dat ze in september het tien weken durende programma gaan aanbieden aan hun leden en als marketingtool inzetten om nieuwe leden te werven. Nederland wordt weer fit! is bedoeld om bestaande leden te inspireren om te blijven sporten en anderen te motiveren om (weer) te beginnen.

 

Vijf thema’s staan centraal: conditie, geluk & mindset, kracht, ontspanning & rust, en voeding. Om te monitoren of de deelnemers hun zelfgekozen doel(en) behalen, zijn er drie meetmomenten in het programma: in week 1, week 5 en week 10. Om ervoor te zorgen dat de metingen correct en telkens op dezelfde wijze worden uitgevoerd, adviseren we de deelnemers om de metingen samen met hun coach uit te voeren en de gegevens samen door te geven.

 

De clubs en de deelnemers ontvangen een persoonlijke leefstijlgids. Het online magazine wordt iedere week uitgebreid met extra pagina’s met informatie die aansluit bij het thema van de week. De inhoud wordt samengesteld in overleg met de kennispartners van NL Actief.

 

De campagne Nederland wordt weer fit! is gratis voor de leden van NL Actief en centra die staan geregistreerd in het Veilig Open Register.

 

Meedoen aan de campagne in september kan nog altijd. In de loop van juli start de communicatie en kunnen de clubs beginnen met de voorbereiding en werving. Maandag 13 september is de kick-off van Nederland wordt weer fit!

Meer informatie: nederlandwordtweerfit.nl

25

share