‘Met CGripp heb je je hygiëne letterlijk in eigen hand!’

 
De multifunctionele tool CGripp stelt de gebruiker in staat om met volledig eigen normen rondom hygiëne te sporten en in winkels onderweg te zijn. Met deze CGripp’s zorg je dat je geen direct contact hebt met ongewenste vervuiling en micro-organismen. Na gebruik kan het in de vaatwasser of in een simpel sopje worden gereinigd. CGripp is beschermd door middel van een EU design patent.

De productie vindt in Nederland plaats. CGripp’s passen in een duurzame gedachte en dragen bij aan het terugdringen van chemie en papierverbruik. Het is een ergonomisch ontwerp dat past op verschillende apparaten en gebruiksvoorwerpen, zoals: fitness cardio- en krachtapparaten en cirkeltoestellen (Milon, E-gym), winkelkarretjes en -mandjes.

Het aantal contactmomenten beperken en zo overdracht van vervuiling tegengaan. Het overheid appel ‘was je handen stuk’ maakt van CGripp’s een innovatief en een zeer actueel hulpmiddel. Jan Maarten van Helvoort (Total Fit Vlijmen): “Het is een effectieve en slimme manier om minder contactmomenten tussen jouw handen en gebruiksobjecten te hebben. Recent onderzoek van de Universiteit Japan toont aan dat corona 9 uur op handen overleeft. Al in verschillende pre-corona onderzoeken wordt aangetoond dat dagelijkse gebruiksobjecten, waaronder sporttoestellen en winkelkarren, nogal eens sterk vervuild zijn. Daar brengt de CGripp verandering in. Met CGripp heb je je hygiëne letterlijk in eigen hand!”

 

 

 

 

 

 

 

20

share