Zilveren Kruis in combinatie met Extra Aanvullend Sport


Zilveren Kruis biedt verschillende basisverzekeringen en extra vergoedingen aan, gericht op gezond voelen en het behalen van sportieve doelen. Je profiteert van een aantrekkelijke korting: 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Sluit je een aanvullende verzekering af, dan biedt Zilveren Kruis uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld sportmedisch onderzoek en sportkeuring, voedingsvoorlichting en een sport- of koelbrace. Daar bovenop krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport, met vergoedingen voor onder meer sportmassage en psychologische (sport)begeleiding. Nieuw is de online zelfhulp bij fysieke klachten.

 

Voor wie is het interessant?

  • Met name voor fitnesscentra in gebieden waar Zilveren Kruis de ‘preferente’ zorgverzekeraar is.
  • Als je als club graag aan de slag wilt met programma’s waarvoor leden een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis nodig hebben, zoals Afvallen met afspraken of een Stoppen-met-roken programma.

 

Zilveren Kruis stelt wel aanvullende eisen aan haar aanbod:

  • Alleen voor sport- en beweegbedrijven boven de 250 leden
  • Alleen voor sport- en beweegbedrijven die werken met gecertificeerde trainers niveau 3 of 4 en die geregistreerd staan in het FITNED.NL register
  • Alleen voor sport- en beweegbedrijven die sporters actief begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl, bij voorkeur door een leefstijlcoach.

 

Meer informatie: www.zk.nl/nlactief

 

 

 

share