Gezocht: personal trainers die met
het concept 24/7 coaching werken


Het volgende Ezine van NL Actief - dat in februari 2021 uitkomt - staat in het teken van 24/7 coaching. NL Actief is op zoek naar personal trainers die met het concept 24/7 coaching werken. Zij kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar: info@nlactief.nl

Wat is 24/7 coaching? Een fitnessprofessional begeleidt een groep mensen op afstand en maakt daarbij gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen om hen op afstand én op maat te kunnen trainen, coachen, motiveren, inspireren en informeren op het gebied van onder meer bewegen, voeding en nachtrust. En dat ‘in principe’ 24 uur per dag, iedere dag van het jaar, ongeacht waar ter wereld de fitnessprofessional en consument zich bevinden. De consument heeft zijn personal coach dus in feite altijd bij zich. Dat biedt zowel de fitnessprofessional als de fitnessconsumenten veel voordelen. Het uiteindelijke doel is dat de consument zijn leefstijl duurzaam verbetert.

24/7 coaching is een sprekend voorbeeld van de transformatie die de fitnessbranche maakt: van een sector met ‘apparaten en lessen’ naar een branche die bestaat uit lokale kenniscentra en professionals op het gebied van sporten en bewegen, op het snijvlak van leefstijl en gezondheid. Daardoor ontstaan nieuwe trainingsvormen en nieuwe verdienmodellen, zoals 24/7 coaching.

6

share