Thema-9: Met NL Active View de zakelijke markt benaderen (vervolg)


NL Active View is een applicatie die voor structuur en een professionele aanpak zorgt. De applicatie zorgt er in eerste instantie voor dat een organisatie middels een gestandaardiseerde quickscan benaderd kan worden. De organisatie wordt uitgedaagd om na te denken over vitaliteit en de daarbij behorende onderdelen. Door antwoorden te formuleren op de vragen uit de quickscan wordt eventueel belang aan dienstverlening al aangewakkerd. De output geeft informatie over de organisatie en brengt de behoefte van de ondernemer/HR manager/directeur in beeld.

 

Vervolgens is er de mogelijkheid een behoefteonderzoek bij medewerkers uit te voeren, zodat de trainer een rapportage kan samenstellen waarin deze gegevens worden teruggekoppeld. De professional maakt een account aan en vult online de vragenlijsten in. Dit zijn altijd dezelfde vragenlijsten (in deze pilot). De professional heeft hier ook de mogelijkheid om specifieke vragen toe te voegen om zo bedrijfsspecifieke behoefte in kaart te kunnen brengen. De resultaten worden op werknemers- en werkgeversniveau gegenereerd. De app geeft advies, toelichting en normen weer. De professional kan deze interpreteren en vervolgens vertalen naar de volgende stap, de oplossing in de vorm van diensten/interventies.

 

Wanneer de personal trainer de rapportage heeft gepresenteerd aan de organisatie en er daadwerkelijk werk ontstaat in de vorm van een leefstijlprogramma, dan wordt NL Active View ingezet om de resultaten van de medewerkers te monitoren.

 

Meer weten: www.nlactief.nl

 

share