Voorbeeld-3 compensatiemaatregelen: Basic Fit

 

Wat voor compensatie krijgen de leden?

Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen jou daarom zelf laten kiezen voor de compensatie waar jij je het beste bij voelt. Omdat al onze leden nu niet kunnen sporten in één van onze clubs hebben wij besloten om alle abonnementen na 1 mei, als de clubs na 1 mei nog gesloten zijn, te bevriezen. Welke optie je ook kiest, je houdt gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten die we via de Basic-Fit app aanbieden!

 

Wat zijn de verschillende compensatieopties?

  • Upgrade naar Premium (alleen voor Non-Premium leden)
  • Lidmaatschap bevriezen
  • Goed gevulde Goodiebag (alleen voor Premium leden)
  • Geld terug als korting (éénmalige compensatie gespreid over 6 periodes)
  • Love for the Orange family

 

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap of betalingen als mijn club nog langer dicht blijft?

Indien we toch langer gesloten moeten blijven dan april, zullen we vanaf 1 mei alle lidmaatschappen bevriezen en dus sowieso geen incasso's meer doen totdat de clubs weer open zijn.

 

Hoe werkt de ´geld terug´ als korting optie?

Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 1 mei, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

 

Hoe werkt de Upgrade naar een Premium lidmaatschap?

Hiermee geven we je tot 31 december 2020 een upgrade naar het Premium lidmaatschap waarmee je altijd iemand mee naar de club kan nemen om samen te sporten. Ook krijg je in die periode gratis YANGA Sports Water bij je abonnement. Waarde: meer dan €100.

 

Als ik voor de ‘compleet bevriezen optie’ kies, heb ik dan nog wel toegang tot de Basic-Fit app en kan ik thuis groepslessen volgen?

Jazeker! Tijdens de hele periode dat onze clubs gesloten zijn, heb je gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten die we via de Basic-Fit app aanbieden! Inclusief de GXR groepslessen.

 

Wat houdt de optie ‘Love for the Orange Family’ precies in?

In deze moeilijke tijden kies jij er voor om de Basic-Fit medewerkers, freelancers en clubs te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie, maar investeert dit in de Basic-Fit clubs, medewerkers en freelancers. Vanaf mei word je lidmaatschap bevroren, net zoals bij de andere compensatie-opties.

Bron: www.basic-fit.com

 

20

share