Voorbeeld-1 compensatiemaatregelen: Healthcenter Bodyline (vervolg)


Helaas ontvangen wij het geld van de NOW niet direct en om die reden vragen wij begrip. Vandaar dat wij voor april genoodzaakt zijn het volledige lidmaatschap te incasseren en in een later stadium de compensatie te berekenen.

 

Uw loyaliteit nu zorgt er voor dat wij in de toekomst het product kunnen leveren wat u van ons gewend bent. Geef ons de kans om te tonen wat wij nu voor u en voor de hele regio kunnen doen. Wij begrijpen dat wij een beroep doen op uw loyaliteit waardoor Bodyline de continuïteit van de onderneming kan waarborgen.

 

Inmiddels kijken wij vooruit en stellen ons in op een langere periode van sluiting. Wij doen er alles aan om u op afstand zo goed mogelijk te bedienen door online filmpjes te plaatsen en sportlessen live te streamen waardoor wij u inspireren zo gezond mogelijk te leven. We bereiden een breed pallet aan activiteiten voor en voeren deze deels al uit. Denk daarbij aan Kids Gym, Yoga online, Pilates, Zwemles online, Fitness trainingen etc. Bekijk het overzicht van alle activiteiten op onze website onder het kopje Bodyline Journal.

 

 

share