Webinar liquiditeitsbegroting en nieuwe businesskansen  (vervolg)


Een liquiditeitsbegroting in de tijd van de coronacrisis is een begroting per maand, waarmee tijdig kan worden vastgesteld of en wanneer er een dreigend tekort ontstaat. Tot welk niveau kan de omzet in het bedrijf wegvallen, terwijl de kosten doorlopen en er voldoende liquiditeit beschikbaar blijft?

 

Veel fitnessondernemers hebben geen of weinig ervaring met het maken van een liquiditeitsbegroting. NL Actief gaat hen daarbij helpen en heeft daarvoor een Excel-bestand ontwikkeld, waarmee ondernemers voor zichzelf inzichtelijk kunnen maken hoe lang hun bedrijf nog vooruit kan met de beschikbare geldmiddelen. Als u zich aanmeldt voor het webinar, ontvangt u het Excel-bestand dat besproken zal worden tijdens het webinar. Niels Anker, accountant en financieel controller bij de HDD GROUP, zal het eerste deel van het webinar leiden.

 

In het tweede deel bespreekt Technogym nieuwe businesskansen die deze moeilijke tijd oplevert, zoals 24/7 online coaching. Technogym heeft daarvoor innovatieve faciliteiten voor fitnessclubs ingericht. Technogym zal in het webinar de nadruk leggen op de (digitale) kansen en mogelijkheden die er zijn om ondernemers te helpen en te ondersteunen vandaag, maar zeker ook tijdens de periode hierna.

share