Rondje Markt


NASM specialisatie self-study gratis bij deelname NASM opleiding

NASM en EFAA pakken uit in 2020 met een speciale actie voor deelnemer aan de NASM PT opleiding. Ze ontvangen namelijk gratis een specialisatieopleiding erbij. Wie inschrijft voor de NASM Personal Training praktijk opleiding of de NASM CPT self-study, de combinatie opleiding Fitness A en NASM PT, Fitness B en NASM PT of de Totaalopleiding Fitness A, B en NASM PT, mag één van de volgende NASM specialisatie self-study uitkiezen: PT Business Accelerator, Behavior Change Specialist, Senior Fitness Specialist of MMA Conditioning Specialist. Deze online NASM cursussen zijn de ideale verdieping als vervolg op de NASM PT opleiding en bevatten allemaal een uitgebreid self-study pakket. De gekozen NASM verdieping wordt opgestart, als het NASM Personal Training diploma behaald is.

+ meer informatie: www.efaa.nl


Nieuw: Pre- & Postnatale Fitness Specialist

Deze pre- & postnatale Fitness Specialist cursus is ontwikkeld om de personal trainer de juiste kennis te geven over sporten tijdens en na een zwangerschap. Vaak is er nog veel onduidelijkheid over sporten tijdens de zwangerschap. Is het juist wel of juist niet goed om te blijven sporten? Blijven sporten tijdens de zwangerschap is natuurlijk altijd goed, echter vergt het wel aanpassingen in het trainingsschema.

+ lees hier verder  

Ontwikkeling Europese Leefstijl als medicijn academie van start

Het aantal fysieke inactieve burgers in de EU blijft onaanvaardbaar hoog: 42% van de EU-burgers doet helemaal niet aan sport (2017). De boodschap over het belang van sport en lichamelijke activiteit voor de gezondheid is blijkbaar nog steeds niet doorgedrongen. Ook op gebied van voeding hebben zelfs de meeste Europeanen nog moeite de gezonde norm te behalen, en stressbeleving en burn-out blijven ook maar toenemen. Dit biedt een slecht perspectief voor de opgroeiende jeugd en voor de zorgkosten in de toekomst. Preventie blijkt de enige duurzame oplossing en professionals - iedereen die mensen begeleidt, adviseert, leert, behandelt, coacht of ondersteunt - hebben een sleutelrol om die preventie in de praktijk te brengen. Daarom heeft de Europese Commissie, in het Erasmus + programma, het startsein gegeven voor de ontwikkeling van een Europese Leefstijl als medicijn academie, voor consumenten, maar primair ook voor professionals.

+ lees hier verder


Start2Move verkoopt meerderheidsbelang aan Club Training Concepts International

Opleidingsinstituut en marktleider Start2Move heeft een meerderheidsbelang verkocht aan Club Training Concepts International. Club Training Concepts International is het moederbedrijf van onder andere de merken ClubJoy, Virtual Training Concepts en FitSnacks.TV. Start2Move oprichter en geestelijk vader Jelmer Siemons blijft als aandeelhouder, adviseur en Development Director verbonden aan het bedrijf. De huidige General Manager Michel Looye zal aan de slag gaan als Algemeen Directeur van Start2Move.

+ lees hier verder


Life Fitness introduceert on-demand workouts op alle premium cardio apparaten

Met Life Fitness On Demand kunnen fitnesscentra de workouts van hun leden nóg meer uitbreiden en professionaliseren door middel van motiverende, digitale coaching van toptrainers. Life Fitness On Demand™ is een innovatief en groeiend aanbod van digitale workouts die exclusief beschikbaar zijn op de touch screens van Life Fitness premium cardio apparaten. Life Fitness is de eerste leverancier van fitnessapparatuur die digitale lessen aanbiedt voor een complete lijn van commerciële cardio-apparaten. De digitale bibliotheek bevat on-demand workouts die beschikbaar zijn op loopbanden, ellipticals, climbers, crosstrainers en hometrainers.

+ lees hier verder


Duurzaam Presteren 2020

Het tweede jaarcongres Duurzaam Presteren op 17 april in Woerden presenteert opnieuw prestatie- en herstelexperts uit de sport, de zorg en het bedrijfsleven. Wat is bijvoorbeeld het effect van het chronische slaaptekort van onze samenleving op ons functioneren? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er op het gebied van de beïnvloeding van onze biologische klok om beter te kunnen presteren? Welke interventies en wearables zijn succesvol? Het vermogen om goed te kunnen herstellen is in de (top)sport al lang geaccepteerd als belangrijke succesfactor voor duurzame prestaties. Ook binnen de zorg en het bedrijfsleven zijn inmiddels de nodige ervaringen opgedaan met interventies rondom slaap, optimaal herstel en duurzame inzetbaarheid. Alleen hoe doe je dit? Hoe zet je bijvoorbeeld je biologische klok gelijk zonder dat deze bezwijkt onder de druk van onze 24-uurs economie? Wat is nu precies de rol van slaap, licht en voeding? Welke wearables zijn in de topsport inmiddels gemeengoed en kunnen ook in andere sectoren worden ingezet voor optimaal herstel? Het vroegboektarief voor deelname bedraagt € 245 excl. btw en is geldig tot 1 maart 2020. Daarna geldt het reguliere tarief van € 295 excl. btw.

+ klik hier voor meer informatie

 

27

share