FIBO 2020: Wellness als een holistische levensstijl (vervolg)


Wellness worden tegenwoordig zelden als een afzonderlijke discipline of slechts als een aanvulling op fitness gezien. Het wordt nu erkend als een holistische levenshouding die fitness, voeding, ontspanning, stressvermindering en sociale verbondenheid omvat. De wellnessmarkt is sterk en blijft groeien. De markt is inmiddels goed voor meer dan 4,2 biljoen US dollar aan verkoop wereldwijd. Met name medisch toerisme, preventieve en gepersonaliseerde geneeskunde, openbare gezondheidszorg, gezonde voeding, gewichtsverlies en bedrijfsgezondheidsmanagement zijn een groeimarkt.

 

Naast de producten en diensten van exposanten is het Wellness centrum in hal 8 dé plek voor alle geïnteresseerde bezoekers van FIBO. Hier geven experts aan de bezoekers advies over beweging en voeding en laten ze zelf nieuwe toepassingen uitproberen. Rust en ontspanning kunnen op het terrein beginnen, met een team van specialisten die bezoekers gratis Thaise sportmassages aanbieden. Bovendien zal Jimmy Outlaw advies geven over de nieuwste voedingstrends en er zullen gratis monsters van vers gemengde smoothies zijn.

 

Bewustzijn is de focus in de Body & Mind-ruimte in hal 8. Met yoga- en meditatieoefeningen kunnen bezoekers er ontsnappen aan de drukte van de beurs en deelnemen aan een uitgebreid programma. Experts demonstreren verschillende toepassingsgebieden voor yoga die tijdens het evenement kunnen worden uitgeprobeerd.

 

FIBO wordt dit jaar gehouden van 2 tot en met 5 april.

 

Meer informatie: www.fibo.com

 

 

 

 

share