Meer impact door kennis

 

We leven in een tijd waarin gemak voorop staat, zitten een gewoonte is en kinderen vaak achter een beeldscherm spelen. Het gevolg is dat minder dan de helft van de Nederlanders aan de beweegrichtlijnen voldoet. Naast voldoende bewegen is het ook belangrijk dat mensen dit op een goede, plezierige en veilige manier kunnen doen. Hoe krijgen we dit voor elkaar?

Fitness (in al haar diverse vormen) is voor heel veel consumenten al een aantrekkelijke sport gebleken. Om het aantal beoefenaars de komende jaren nog verder te verhogen, is het voor de sector belangrijk om in te spelen op een aantal trends. Zo hebben consumenten steeds meer behoefte aan maatwerk. Zij willen een sport&beweegaanbod dat maximaal op hun behoefte is afgestemd. De sector kan hier op diverse manier op inspelen.

+ lees verder

Vanaf dit jaar is onze naam gewijzigd van Kenniscentrum Sport naar Kenniscentrum Sport & Bewegen. Met de Beweegrichtlijnen, de Beweegcirkel, de Kleine Beweegagenda en kennis over beweegstimulering was al langer duidelijk dat we ‘niet alleen van sport, maar ook van bewegen zijn’. In onze nieuwe naam komt dat nu tot uiting. Benieuwd wat Kenniscentrum Sport & Bewegen voor jou kan betekenen om meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen? Kijk eens op onze vernieuwde website.

14

share