Donderdag 12 maart informatiebijeenkomst begeleiden mensen met vorm van reuma
Een markt van 2 miljoen potentiële nieuwe klanten


In Nederland hebben zo’n twee miljoen mensen een vorm van reuma. Voor hen is beweging vaak noodzakelijk. Om mensen met een reumatische aandoening op een verantwoorde manier, veilig en met plezier te laten sporten, zijn ReumaNederland en NL Actief een samenwerking aangegaan om fitnesscentra op te leiden. De bewegingsdeskundigen die deze deelnemers gaan begeleiden, zullen dit dankzij ReumaNederland volgens de meest recente wetenschap gaan doen.

NL Actief organiseert donderdag 12 maart 2020 van 13.30 tot 15.30 uur een informatiebijeenkomst, bij EXPO, Meidoornkade 24 in Houten. Dé uitgelezen kans om toegang te krijgen tot een markt van 2 miljoen potentiële klanten.

 

Klik hier om u aan te melden

Bewegen kan bij mensen - met een vorm van reuma - beperkingen en klachten, zoals ontstekingen, verminderen. Daarnaast zorgt sport en bewegen voor meer energie, zelfvertrouwen en vriendschappen. Het is wel zaak dat dit verantwoord gebeurt.

 

ReumaNederland en de aangesloten lokale en regionale reumaverenigingen zijn op zoek naar fitnesscentra naar wie ze hun leden kunnen doorverwijzen. Bent u de fitnessondernemer of fitnessprofessional die mensen met een vorm reuma wil begeleiden?

 

11

share