Wilt u dat reumaverenigingen
hun leden naar u doorverwijzen?

 

In Nederland hebben zo’n twee miljoen mensen een vorm van reuma. Voor hen is beweging vaak noodzakelijk. Om mensen met een reumatische aandoening op een verantwoorde manier, veilig en met plezier te laten sporten, zijn ReumaNederland en NL Actief een samenwerking aangegaan.

 

Bewegen kan bij mensen - met een vorm van reuma - beperkingen en klachten, zoals ontstekingen, verminderen. Daarnaast zorgt sport en bewegen voor meer energie, zelfvertrouwen en vriendschappen. Het is wel zaak dat dit verantwoord gebeurt.

 

ReumaNederland en de aangesloten lokale en regionale reumaverenigingen zijn op zoek naar fitnesscentra naar wie ze hun leden kunnen doorverwijzen. Bent u de fitnessondernemer of fitnessprofessional die mensen met een vorm reuma wil begeleiden?


JA      NEE

NL Actief en ReumaNederland gaan in 2020 fitnesscentra opleiden om mensen met reuma vakkundig, veilig en met plezier te laten sporten en bewegen. De bewegingsdeskundigen die deze deelnemers gaan begeleiden, zullen dit dankzij ReumaNederland volgens de meest recente wetenschap gaan doen.

10

share