Rondje Markt


ICG ClubRide - The Bold Edition

Een ICG ClubRide is een terugkerend cycle event van Life Fitness onder leiding van onze Master Trainers. Werk jezelf 4 uur lang in het zweet en laat je meevoeren door opzwepende muziek. Met deze Bold Edition laten we je graag een stukje natuur midden in de stad ervaren en dit in niets minder dan de Kapel van Hotel Arena, Amsterdam. Neem deel aan de ICG ClubRide op zaterdag 5 oktober. Of je nu ondernemer bent, instructeur of lid van een fitnessclub, iedereen is welkom!

+ meer informatie en tickets


Nieuwe Groep Fitness Management HDD Group Academy van start

HDD GROUP Academy kondigt de compleet vernieuwde Groep Fitness Management  (GFM) training aan. De nieuwe GFM training is volledig geactualiseerd op basis van recente marktontwikkelingen. Zo wordt er aandacht besteed aan het managen van virtuele lessen naast live lessen en het (automatisch) meten van ‘attendance’ om daarmee niet alleen het succes van een lesuur, maar juist de hele groepsfitnessdivisie van je club te vergroten.

Deze training is ook geschikt gemaakt voor boutique studio’s en personal trainers die (small) group personal training aanbieden. Hiermee slaan we de brug tussen fitness in groepsverband tussen verschillende segmenten in onze dynamische branche, zodat elke professional er succesvol mee kan zijn. De GFM training wordt gegeven door Jan Middelkamp, Developer Director bij HDD GROUP en eigenaar en CEO bij BlackBoxPublishers.

+ lees hier verder

Workshops HDD GROUP Academy

+ klik hier voor het overzicht van de trainingen


OneFit bundelt krachten met Urban Sports Club

Fitnessplatform OneFit fuseert met de Duitse Urban Sports Club. Samen worden zij naar eigen zeggen de grootste aanbieder van flexibele sportabonnementen in Europa. Klanten van OneFit kunnen voor een vast bedrag per maand op honderden locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht terecht voor sporten als fitness, yoga, zwemmen, kickboksen en hardlopen. Onder de vleugels van Urban Sports Club groeit dit netwerk naar ruim 10.000 locaties in 62 steden in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.Fitness team training: Van Fitness naar Premium Fitness

Alleen een top locatie en top apparatuur is niet meer voldoende om boven het maaiveld uit te steken. We moeten kwaliteit bieden, aandacht, expertise, een beleving en meerwaarde. De low budget clubs doen dat o.a. door veel en moderne apparatuur, ruimere openingstijden, virtueel en online extra’s te bieden in combinatie met een lage prijs. Sportcentra die hoogwaardige service willen bieden doen dat o.a. door een ijzersterke kwaliteit, optimale service, hoogwaardige expertise en kwalitatief persoonlijk contact. Het vergt doorlopende aandacht en pro activiteit om de service te optimaliseren op alle vlakken.

+ lees hier verderUitgeverij Elmar, John van Heel en professionals brengen Nederland in beweging

Iedereen wil gezond oud worden en de medische wetenschap moet dat ‘even’ mogelijk maken. Maar onze leefstijl van de laatste 50 jaar werkt elke winst tegen. Ten gevolge van ‘welvaartsziekten’ gaat het niet goed met de mens. Met de introductie van een Gecombineerde Leefstijl Interventie wordt dat patroon doorbroken. John van Heel schrijft daar drie boeken over, Uitgeverij Elmar geeft deze boeken uit.

+ lees hier verder


Genomineerden voor verkiezing Sportgemeente van het Jaar 2019
De genomineerden voor de verkiezing Sportgemeente van het Jaar 2019 zijn bekend. De gemeenten Gorinchem, Almere, Venlo en Simpelveld strijden dit jaar om de titel. De winnende gemeente wordt op woensdag 25 september bekendgemaakt tijdens het jaarcongres van Vereniging Sport en Gemeenten in Emmen.


Nieuwe opleiding: voedingsbegeleiding voor de preventie- en sportprofessional

Mensen sporten vaak om slanker, sterker en gespierder te worden. Ondanks dat een goed voedingspatroon essentieel is om de lichaamssamenstelling adequaat en efficiënt aan te passen, blijft voeding vaak onderbelicht. Door het voedingspatroon niet aan te passen, halen mensen hun doelen niet en verlaten klanten teleurgesteld de sportarena. Door als preventie- en sportprofessional juist ook aandacht te hebben voor voeding, kunnen doelen wél worden behaald en is de begeleiding completer. In deze nieuwe cursus, die EFAA aanbiedt in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), zal aandacht worden besteed aan het juiste voedingspatroon bij de doelen slanker, sterker en gespierder worden. Je leert een sportvoedingsadvies op maat te maken.

+ lees hier verder


NASM Personal Training opleiding actie
De NASM personal training opleiding wordt gezien als de gouden standaard van personal training opleidingen en reikt een unieke aanpak aan om mensen optimaal te begeleiden naar duurzaam resultaat, onder andere met het bekende OPT model. NASM en EFAA bieden je nu de mogelijkheid om na je NASM Personal Training opleiding meteen door te pakken naar een van de twee meest gevolgde expertises. Registreer je namelijk meteen voor de CES (Corrective Excercise Specialist) of de PES (Performance Excercise Specialist), dan ontvang je op de PES of CES maar liefst 50% korting.

+ klik hier voor meer informatie over de PES self-study

+ klik hier voor meer informatie over de CES self-study

Deze actie is geldig tussen 15 september en 15 oktober 2019 en niet te combineren met andere voordeelregelingen.26

share