‘BOOTCAMP Training doe je zo’

 

BlackBoxPublishers lanceert ‘BOOTCAMP Training doe je zo’, geschreven door Kelby Jongen. De eerste editie uit een nieuwe, praktische boekenreeks. Geschreven voor fitnessprofessionals, studenten sport en bewegen, personal trainers en veel anderen die zich deze trainingsvorm eigen willen maken. BlackBoxPublishers verwacht eind 2019 meer boeken aan deze reeks te kunnen toevoegen.

 

De term bootcamp is al een aantal jaren geleden ontstaan in de Verenigde Staten. Deze term werd voornamelijk gebruikt binnen defensie. De bootcamp trainingen werden in het leger gebruikt om soldaten te rekruteren. De militaire bootcamptraining is nog altijd gebaseerd op conditie en kracht, waar rekruten het beste van zichzelf moeten laten zien. Inmiddels is bootcamp een fitnesstraining geworden die diverse aspecten uit het leger gebruikt. De training heeft wel een toegankelijker karakter dan de leger bootcamp training.  Daarnaast zijn de elementen van samenwerking en plezier toegevoegd.

Het boek ‘BOOTCAMP Training doe je zo’ is een praktische handleiding voor iedereen die wil gaan lesgeven in deze prachtige fitnessactiviteit.

+ lees verder

15

share