‘BOOTCAMP Training doe je zo’ (vervolg)


Bootcamp als trainingsvorm is al enige tijd een trend in de fitnessbranche. Toch is er nog veel vraag naar informatie over bootcamp. Welke vormen van bootcamp zijn er? Hoe moet een bootcamptraining opgebouwd worden en welke trainingsvormen zijn er allemaal te gebruiken? In dit boek wordt er veel aandacht besteed aan de ‘hoe’ van bootcamp en praktische trainingsvormen. Het is dus vooral een boek wat je kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk.

 

In ‘BOOTCAMP Training doe je zo’ komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Achtergrondinformatie

2. Organisatie bootcamptraining

3. Inhoud bootcamptraining

4. Specifieke trainingsvormen

5. Bootcamp als business

De hoofdstukken 6 en 7 zijn praktisch van aard. In hoofdstuk 6 worden 5 lessen zeer gedetailleerd en volledig beschreven. Hoofdstuk 7 bestaat uit een 8 weken crazy bootcamp challenge met volledige workouts.

 

Visueel ingericht

Het boek is visueel ingericht, dit komt tot uiting door vele foto’s van oefeningen en spelvormen. Daarnaast worden deze ondersteund door video’s. Scan de QR code in het boek en diverse video voorbeelden van spelelementen worden getoond.

 

Over de auteur

Kelby Jongen is tijdens haar studie HBO Sportmanagement gestart met haar eigen bedrijf in Personal Training. Daarnaast heeft ze voor een aantal grote fitnessketens gewerkt op nationaal en internationaal niveau. In haar laatste functie behoorde Internationaal Groepsfitness management voor Basic-Fit in Europa tot haar taken en was ze voor HealthCity verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van onder andere het bootcamp-concept. In 2012 werkte ze op de Olympische Spelen in London en deed ze mee aan het tv-programma Obese als trainer van een van de kandidaten. Kelby Jongen is eigenaresse van twee Personal Training studio’s waar naast Personal Training ook Small Group Training en bootcamp gegeven worden. Ook doet ze veel consultancy werk in de vorm van opleidingen en lezingen, en het begeleiden van fitnessketens. Kelby Jongen is mede-eigenaresse van BlackBoxPublishers & Sport&People en is auteur van diverse publicaties waaronder ‘Bouw jouw groepslessen‘.

 

Publicatie details

Titel: BOOTCAMP Training doe je zo

Uitgever: BlackBoxPublishers (www.blackboxpublishers.com)

Taal: Nederlands

Details: Hard cover en full color boek

Aantal pagina’s: 124

Prijs: € 29,95

 

share