NL Actief is de grootste fitnessketen binnen de branche ….nog wel

 

Brancheorganisatie NL Actief is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een groot, professioneel en toekomstgericht netwerk van ondernemingen. Met zo’n 1000 centra en ruim 2 miljoen actieve fitnessdeelnemers zijn we met trots één van de grootste maatschappelijke netwerken in de Nederlandse samenleving. Toch heb ik de indruk dat nog niet alle ondernemers en fitnessprofessionals zich realiseren welke rol de fitnessbranche op sociaal-maatschappelijk gebied vervult en nog kan gaan vervullen.

 

Mijn verwachting is dat de fitnessmarkt zal blijven groeien naar 5 miljoen deelnemers. De marktbehoefte is er en deze zal alleen maar toenemen. Niet in het minst omdat grote partijen hun schouders zullen zetten onder het deelnemen aan fitness, maar ook omdat vanuit de politiek wordt erkend dat onze sector een belangrijke bijdrage kan leveren aan maatschappelijke vraagstukken.

 

Kijkend naar alle positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren moeten we ook constateren dat we als sector ons beter moeten voorbereiden op de kansen die zich voordoen, maar ook om bedreigingen te kunnen afwenden. De kracht van een sterk collectief is daarin een belangrijke succesfactor. De kansen die op ons afkomen, kunnen we succesvoller benutten als we ons ontwikkelen tot een krachtig collectief waarin we gezamenlijk staan voor onze sector.


+ lees hier verder

 

 

4

share