‘Liftgesprekken’: interviews met succesvolle fitnessondernemers

 

Verhalen van succesvolle ondernemers zijn al in diverse branches in boekvorm verschenen. Om te informeren en te inspireren, maar ook om de branche te positioneren en profileren. Een boek over succesvolle ondernemers in de sport- en beweegsector is er (nog) niet. Terwijl onze sector met zo’n 1600 bedrijven en ruim 3 miljoen fitnessconsumenten een grote economische drive heeft en een factor van formaat is als het gaat om een bijdrage te leveren aan sociaal-maatschappelijke vraagstukken, zoals gezondheid, fitheid, eenzaamheid tegengaan, sociale cohesie, terugdringen zorgkosten, innovatie.

Daarnaast blijkt dat de samenleving en partners als overheid, politiek en de zorgsector vaak nog geen goed en concreet beeld hebben van de ondernemende sport- en beweegsector. Een boek met verhalen van en over succesvolle ondernemers kan bijdragen aan de juiste beeldvorming van de branche.

NL Actief heeft daarom het initiatief genomen om een interviewboek met succesvolle ondernemers in de sport- en beweegsector uit te brengen. Zij vertellen hoe zij hun idee, visie, werkwijze, concept, filosofie hebben uitgebouwd tot een succesvol businessmodel. Het boek heet ‘Liftgesprekken’, naar de rode draad in het boek: wat zou ik minister Bruins vragen of vertellen als ik bij hem in de lift zou stappen?

Het boek is verkrijgbaar bij NL Actief.

27

share