Rondje Markt


BODY BIKE OceanIX: wereldprimeur in strijd tegen plasticvervuiling!

Als reactie op de wereldwijde crisis van plasticvervuiling in de oceanen, heeft BODY BIKE een wereldprimeur: een indoor cycling bike die is gemaakt van gerecycled plastic van commerciële visnetten. De nieuwe bike, OceanIX, is een BODY BIKE® SMART+ en wordt geleverd met alle functionaliteiten die je van het SMART+ model mag verwachten. Dit is inclusief de ANT+ en BLE-integratie, waarmee prestatiegegevens kunnen worden verstuurd naar een app op het apparaat (smartphone) van de gebruiker waarmee gegevens kunnen worden gedeeld met een persoonlijk account in Strava. Je kunt zelfs je smartphone of tablet opladen met de power (stroom) die tijdens het fietsen wordt gegenereerd. OceanIX zal officieel worden gelanceerd op de FIBO.

+ lees hier verder


Wil jij een florerende club, studio of box?

Falende fitnessondernemers... dat komt niet door slechte trainingsinhoud. Maar wel door gebrek aan praktische ondernemersvaardigheden. Leer op 12 april in 1 dag in 7 Masterclasses direct toepasbare verbeterstappen voor je club, studio, box te zetten!

+ klik hier en meld je meteen aan!

Steun de Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag

Op 12, 13 en 14 juni 2020 hopen ruim 2000 sporters met een verstandelijke beperking deel te kunnen nemen aan de Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag. Alle sporters met een verstandelijke beperking zijn welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Er wordt al hard getraind, want de Special Olympics Nationale Spelen is het moment om te stralen! Het motto voor de spelen is: Meedoen? Natuurlijk! NL Actief, als branchevereniging van erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland, kan helpen met de organisatie van dit prachtige evenement.

+ lees hier verder


24

share