Fitnesstrends FIBO 2019: focus op holistisch, digitaal en gepersonaliseerd

 

Zie vandaag de trends van morgen. Ontdek innovaties. Genereer leads. FIBO 2019 biedt ‘s werelds grootste assortimenten voor de segmenten fitness, wellness en gezondheid. Van 4 tot 7 april brengt het belangrijke spelers en nieuwkomers, ondernemers, experts en trainers bij elkaar. De fitnesstrends zijn: holistisch, digitaal en gepersonaliseerd.

 

Er is geen ander knooppunt in de wereld dat de fitnessindustrie op een meer uitgebreide manier laat zien. Dit jaar zullen exposanten uit vijf continenten en een volledig nieuw programma van nevenevenementen nieuwe wegen openen. Ongeveer 1100 exposanten uit 47 landen hebben hun deelname aan FIBO 2019 aangekondigd. Dit jaar is ook de aftrap van de FIBO CAMPUS. Dit congres biedt alle groepen bezoekers waardevolle input voor hun bedrijven.

 

Met zijn exposanten weerspiegelt FIBO de belangrijkste trends in de fitnesssector. Er zullen vele voorstellen worden gepresenteerd voor up-to-date trainingsruimten die digitaal verbonden en aanpasbaar zijn. De integratie van apps en wearables, entertainment, concurrentie en zelfcontrole biedt belangrijke concurrentievoordelen en is van groot belang voor mensen die trainen. Net als holistisch welzijn met een sterke focus op een gezond en fitheidsbevorderend dieet. Een steeds groter aantal fitnessvoedingen en gezonde voeding zal tijdens de FIBO deze trend onderstrepen.

 

Meer informatie: www.fibo.com

 

 Credit foto: FIBO 2019

5

share