Rondje Markt


De toekomst van de fitnesstrainer!

De fitnessmarkt is al jaren flink in beweging. Is de fitnesstrainer nog wel een vak voor de toekomst? Zo ja, hoe ziet die toekomst er dan mogelijk uit? Voor de fitnesstrainer van de toekomst wordt het steeds belangrijker om te onderzoeken welke behoeften er liggen achter de vraag van de fitnessdeelnemer. Iemand die wil afvallen zoekt een oplossing om gezond en duurzaam af te vallen, niet alleen om fitnessoefeningen te doen. Bewegen is voor deze persoon dus slechts een onderdeel. Voeding, motivatie en mentale kracht zijn dan nog enkele andere aspecten waarop je je als trainer kan specialiseren, om je doelgroep nog beter te kunnen ondersteunen en begeleiden. Meer informatie: www.efaa.nl onder opleidingen.

+ lees hier verder


Nieuw in Nederland: Yogirya

Met trots en veel vertrouwen stellen wij u de samenwerking voor tussen Yogirya®

Groepslessenconcept (combinatie van Yoga, Tabata, Kettlebell training, H.I.I.T. en mindfulness) en EFAA opleidingen. Yogirya® is een unieke 45 minuten durende groepsles, geïnitieerd vanuit België, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt een stuk stretching en mindfulness ontspanning zodat de deelnemer vol energie en opgeladen naar huis keert.

+ lees hier verder

HDD GROUP OFFICIËLE DISTRIBUTEUR VAN PINK BOXING & CROSS BOXING IN DE BENELUX!

Vanaf 1 januari 2019 is HDD GROUP dé officiële distributeur van Pink Boxing en Cross Boxing in Nederland, België en Luxemburg! Hiermee breidt HDD GROUP het aanbod van totaaloplossingen voor (groeps)fitness, functional training én clubmanagement verder uit! Boxing Company heeft de afgelopen jaren van boksen een sport gemaakt die door iedereen beoefend kan worden. Hieruit is binnen een korte tijd een van ’s werelds grootste boxing communities ontstaan. Founders Rudy van Laere en Bart Voet van Boxing Company: “Met meer dan 25 jaar ervaring in de fitnessbranche heeft HDD GROUP de afgelopen decennia een groot netwerk opgebouwd. Om de passie voor boksen met nóg meer clubs en consumenten te kunnen delen, was een samenwerking met HDD GROUP een logische stap.”

+ lees hier verder


Life Fitness: Digitale transformatie van de fitnessindustrie

Digitale transformatie in de fitnessindustrie lijkt af en toe wel een sprint naar de finish. Het is beter om de tijd te nemen om je strategie helemaal uit te werken in plaats van jezelf in het diepe te gooien.

Constant veranderende klantverwachtingen, razendsnelle technologische vooruitgang, en digital disruption: er speelt veel in de sector, en het heeft een blijvende impact op de toekomst van fitness. Het is dus niet verrassend dat je druk voelt om alle ontwikkelingen bij te houden. Een digitale transformatie is het antwoord, maar wat betekent dat precies voor jouw onderneming?

+ lees hier verder

24

share