Samenwerking NL Actief en BodyLIFE


In het kader van elkaar sterker maken waar dat kan, zijn NL Actief en BodyLIFE met ingang van 2019 een partnership aangegaan. Het doel hierbij is om de kennis van beide partijen te delen en zo de gehele Nederlandse fitnesssector te blijven inspireren.

 

Beide organisaties bereiken samen de hele professionele Nederlandse fitnesssector. Waar BodyLIFE als papieren magazine vooral in print sterk is met een groot bereik, beschikt NL Actief vanuit haar rol als brancheorganisatie over een groot netwerk en sterke online communicatiekanalen. NL Actief heeft dit jaar iedere uitgave van BodyLIFE een column die in het teken staat van inspirerende fitnessondernemers.

 

Om als sector verder te komen, is het belangrijk om krachten te bundelen. Zo wordt de communicatie en verbondenheid in de sector groter, maar zeker ook naar de buitenwereld toe. Hierin zit een belangrijke tweede gemene deler tussen NL Actief als brancheorganisatie en als belangenbehartiger van de gezamenlijke (collectieve) belangen van de fitnessbranche en dienstverlener voor haar leden en BodyLIFE als een journalistiek en communicatieplatform in de sector en de hele fitnesssector als geheel.

 

Meer informatie over BodyLIFE

 

21

share