De Nacht van het Kind

 

Edukans, Het Vergeten Kind, het Liliane Fonds en KiKa slaan één keer per jaar de handen ineen. Op zaterdag 1 juni 2019, de Dag van het Kind, organiseren wij De Nacht van het Kind. Een grootse, landelijke fondsenwervingsactie voor álle kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Dit gaan wij op allerlei creatieve manieren doen. Een groot onderdeel van de campagne zijn sportactiviteiten met kinderen en volwassenen.

 

Omdat sport een verbindende kracht heeft, mensen blij maakt en wakker houdt, komen wij in samenwerking met een groot aantal verenigingen en gemeentes van Nederland tijdens de nacht van het kind in actie. Er worden lokale gymzalen, zwembaden etc. beschikbaar gesteld voor sportactiviteiten tijdens de dag/nacht van het Kind. Tijdens de Nacht van het Kind kunnen de kinderen door middel van de aanschaf van een strippenkaart aan verschillende activiteiten deelnemen. Maar ook volwassenen komen in actie, bedrijven organiseren spinningmarathons, avondvierdaagses, enz.

 

Heb jij interesse om met jouw club deel te nemen aan de Nacht van het Kind?  Meld je belangstelling door een mail te sturen naar info@nlactief.nl

19

share