Voor meer informatie over de NL Actief examens en dipoma’s kun je telefonisch (085-4869150) of per e-mail contact opnemen.

Met het branchediploma van NL Actief sta je sterker

 

De fitnessbranche verandert in hoog tempo. Er zal meer vraag komen naar fitnessprofessionals die mensen kunnen helpen en begeleiden bij hun leefstijl en gezondheid. Daarom zal ook de samenwerking met de zorgsector belangrijker worden. Partners en verwijzers uit de gezondheidszorg stellen natuurlijk wel kwaliteitseisen aan professionals in de fitnessbranche. Het branchediploma van NL Actief is een belangrijk kwaliteitsinstrument. Met een branchediploma van NL Actief sta je sterker. Met andere woorden: voor jou als fitnessprofessional in opleiding biedt het diploma van NL Actief het meeste perspectief op de arbeidsmarkt. Het NL Actief diploma geeft een helder en overtuigend bewijs van jouw bekwaamheid als fitnessprofessional.

NL Actief neemt ruim 2000 examens per jaar af, waarvan Fitnesstrainer A en B het meest bekend zijn. NL Actief verzorgt zelf geen opleidingen, maar ontwikkelt met de branche de competentieprofielen en toetscriteria.

2 - 5