Food blogger Carolina van Dorenmalen deelt recepten op iFitness

 

Met meer dan 100.000 volgers op Instagram inspireert Carolina van Dorenmalen van de blog Foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, meer te bewegen en bovenal gelukkiger te leven. Op iFitness - het kennisplatform van NL Actief - deelt zij aantal lekkere, makkelijke en gezonde receptjes: www.ifitness.nu

Mijn naam is Carolina van Dorenmalen en ik ben de blogger achter Foodie-ness. Met het verlies van 15 kg heb ik een transformatie gemaakt naar een gezonde en gelukkige ‘ik’, en heb ik ervoor gekozen om mijn kennis en ervaringen van dit avontuur te delen met andere meiden. Dagelijks deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van food, fitness, health en mindset op www.foodie-ness.com, mijn Youtube kanaal, social media kanalen, wekelijks op de radio bij 100%NL en sinds dit jaar ook via mijn eerste boek GELUKSFACTOR 10! Met mijn kennis, ervaring, liefde en passie voor gezondheid en gelukkig zijn, wil ik anderen helpen. Het is mijn doel om op alle mogelijke manieren, zowel online als offline, actief te zijn en op die manier zo veel mogelijk mensen hun gezondheidsdoelen met een grote glimlach te helpen bereiken.

Deze maand zal ik op iFitness een aantal lekkere, makkelijke en gezonde receptjes met jullie delen. Mijn receptjes zijn geschikt voor iedereen! Of je nu wilt afvallen of lekkerder in je vel wil zitten, meer energie nodig hebt gedurende de dag of ’s ochtends als je wakker wordt en of je nu weinig tijd hebt voor in de keuken of niet. Als echte levensgenieter vind ik het belangrijk dat de porties meer dan genoeg zijn en boordevol smaak zitten! Met mijn recepten wil ik laten zien dat gezond eten ook hartstikke lekker kan zijn. Enjoy!

19

share