Branchenieuws


NIEUW: gratis kennismaking NASM Personal Training

Sinds mei 2018 biedt EFAA Opleidingen trainers de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de NASM Personal Training materie. De NASM Personal Training opleiding wordt gezien als de gouden standaard onder de PT opleidingen, nationaal en internationaal. Maar waarom is dat, wat is er zo uniek aan de NASM PT opleiding?

+ lees hier verder


Inhouse trainingen voor sportcentra

Sinds mei 2018 biedt EFAA opleidingen de mogelijkheid om expertise training in huis te halen en het gehele team of afdelingen te trainen. Train en inspireer uw team om de nieuwe voeding- en beweegrichtlijn, maar ook de (TNO/NL Actief) richtlijn overgewicht en obesitas, te beheersen en beweeg- en voedingsanalyses uit te kunnen voeren met klanten. Train ze om mensen mentaal beter te leren begrijpen en begeleiden, wellicht ook te coachen.  De traininggesprekstechnieken geven een verdieping op het gebied van communicatie en EFAA biedt een aantal interessante praktijkgerichte trainingen die de kwaliteit van de begeleiding op de fitnessafdeling zullen optimaliseren.  Alle trainingen zijn 1 dag, van 10.00 tot 15.30 uur (met een pauze van 12.00 tot 12.30 uur) of 2 dagdelen, ochtend, middag of avond.

+ lees hier verder

Overzicht Les Mills Program Trainingen

Start met je Les Mills carrière en sluit je aan bij de grootste community op het gebied van groepslessen! Tijdens de tweedaagse Les Mills Program Training word je opgeleid tot rockstar instructeur. Are you in?

+ lees hier verder


Overzicht trainingen HDD Academy

Hoe kan jouw club ervoor zorgen dat nog meer leden de club nog vaker bezoeken? HDD GROUP organiseert via de HDD Academy diverse trainingen en workshops voor clubeigenaren en -managers met als doel jou en jouw collega’s hierin verder te inspireren. We delen graag de nieuwste kennis & inzichten met je op het gebied van onder andere (groeps)fitness, indoor cycling, clubmanagement en personal training!

+ lees hier verder

NASM Senior Fitness Specialisation workshop

Ouderen zijn de snelst groeiende doelgroep van de komende 10 jaar, ook voor fitness.

Tijdens deze nieuwe workshop wordt de kern van de theoretische content van de NASM Senior Fitness Specialist opleiding behandeld. Tevens worden er in de praktijk voorbeelden gegeven hoe met het behulp van het OPT (Optimal Performance Training) model specifieke trainingen samengesteld kunnen worden voor deze doelgroep.

+ lees hier verder

Ruim 10 nieuwe sportscholen starten na de zomer met X-Fittt

Steeds meer mensen zien in dat preventie een belangrijk onderdeel dient te zijn van ons systeem en onze maatschappij. Overgewicht is nog steeds één van de belangrijkste oorzaken van vele chronische ziektes en zorgt voor zeer hoge zorgkosten. X-Fittt heeft daar een concept voor ontwikkeld.

+ lees hier verder

Nieuw trainersnetwerk voor trainers en personal trainers

Het trainersnetwerk van EFAA/Nieuwe Gezondheid zijn mensen die een passie hebben voor fitness, fitnesstrainer willen worden of al fitnesstrainer, personal trainer of leefstijlcoach zijn. Iedere trainer, personal trainer of coach kan zich gratis inschrijven. Vanuit het trainersnetwerk informeert EFAA/Nieuwe Gezondheid de leden van het netwerk onder meer over nieuwe wetenschappelijk gevalideerde leefstijl richtlijnen en vak- en inspiratieartikelen. Leden krijgen tevens gratis toegang tot het Bewegen is Medicijn (Schijf van 3) trainers- en bekendmakingsmateriaal. Hiermee wil EFAA/Nieuwe Gezondheid de nieuwe beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad bij trainers in Nederland onder de aandacht brengen.

Meer informatie is te vinden op www.efaa.nl, onder lidmaatschappen/trainers netwerk.

NIEUW - Gratis kennismaking NASM Personal Training

Vanaf mei 2018 biedt EFAA opleidingen trainers de mogelijkheid om gratis kennis te maken met de NASM Personal Training materie. De NASM Personal Training opleiding wordt gezien als de gouden standaard onder de PT opleidingen, nationaal en internationaal. Maar waarom is dat, wat is er zo uniek aan de NASM PT opleiding?

+ lees hier verder


28

share