NIEUW: gratis kennismaking NASM Personal Training


NASM biedt een uniek trainingsconcept en kennis, die al door duizenden opleiders over de hele wereld gekopieerd is. NASM blijft de trendsetter en update elk jaar de cursuscontent.

De NASM opleiding leert trainers om te werken vanuit een geïntegreerd trainingsconcept (OPT-model) en alle trainingsvormen op een geïntegreerde manier onderdeel uit te laten maken van een progressief systeem. Elke fase binnen het OPT-model voorziet iedere klant van een systematische opbouw waarmee progressie geboekt kan worden.

EFAA Opleidingen is nationaal coördinator van de NASM PT opleiding (National Academy of Sports Medicine) in Nederland. Na het met goed gevolg afronden van deze opleiding, ontvang je het Europees (EQF 4) of het US erkend NASM personal trainer diploma.

Kennismaking

In deze gratis kennismaking krijgt de deelnemer het cursus hoofdstuk ‘Het concept van geïntegreerde training’, een compact overzicht waarom de NASM PT opleiding zo uniek is en een persoonlijke toelichting op de opleiding telefonisch, inclusief opleidingsadvies, indien gewenst cadeau.

Ook is het mogelijk deel te nemen aan de NASM PT kennismakingsworkshop op 29 juni.

Meer informatie op www.efaa.nl of info@efaa.nl

 

 

 

share