AH Sportactie 2018

 

NL Actief organiseert ook dit jaar, samen met Albert Heijn,
NOC*NSF en andere sportbonden weer de AH Sportactie.

 

Na het succes in 2017 is het evenement, onder meer in samenwerking met onze leden, doorontwikkeld. Het concept van de actie is hetzelfde, maar het is nu nog makkelijker voor u als fitnesscentrum en voor de sporters, om mee te doen.

 

Van 17 t/m 30 september 2018 kan heel Nederland weer sportcredits sparen bij de Albert Heijn tijdens de AH Sportactie. Een mooi evenement om uw fitnesscentrum op de kaart te zetten en te laten zien hoe leuk bewegen is. Deze credits kunnen tot 25 november 2018 worden verzilverd op www.ahsportactie.nl (vanaf september klaar voor de consument) en bij u worden besteed.

 

Evenals vorig jaar kunt u, samen met uw lokale Albert Heijn, winkelactiviteiten organiseren in en rondom de supermarkt. Vanaf 20 augustus 2018 kunt u naar uw Albert Heijn om samen leuke activiteiten te bedenken.

 

Om mee te doen met de AH Sportactie 2018 kunt u zich hier aanmelden

Tip: Vergeet niet de handige toolkits en handleidingen hier te downloaden.

Voor vragen kunt u terecht bij onze regiobijeenkomsten of via info@nlactief.nl


Wist u dat er in 2017 van de 150.000 AH Sportactie deelnemers 25% voor de activiteit ‘Fitness’ heeft gekozen? Hiermee stond onze sport als ‘favoriet’ op nummer 1! Uit ons onderzoek bleek vervolgens dat 21% van de deelnemers lid is geworden van een fitnesscentrum*.*Onderzoek NL Actief 2017 - gepresenteerd tijdens de regiobijeenkomsten voorjaar 2018.

Nationale Sportweek
2018

 

Dit jaar is er een extra lange en feestelijke Nationale Sportweek vanwege het 15-jarige jubileum (15 t/m 29 september). In 2018 zijn er liefst vijf host cities die een thema omarmen. Deventer heeft bijvoorbeeld grote aandacht voor bedrijfssport en Groningen gaat actief aan de slag met de sportieve opening van het schooljaar. Daarnaast zijn er landelijke activiteiten, zoals een sportieve opening van het parlementaire jaar in Den Haag en eindigen ze met een nacht van de sport op 29 september: de #BeActiveNight.

Zet uw club ook op de kaart! Klik hier om uw club aan te melden.
Er is ook een stappenplan en huisstijl-kit beschikbaar, zodat u zich nog beter lokaal kunt profileren.

Download stappenplan     Download huisstijl-kit

 

18

share