FitStap interessant verdienmodel voor fitnessprofessionals

 

Word jij de nieuwe FitStap coach? Combineer jouw vaardigheden op het gebied van training met mental coaching, het delen van kennis over gezonde voeding en het geven van cognitieve fitness. Als FitStap coach zet jij verandering daadwerkelijk in beweging!

Wat is FitStap?
FitStap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in 12 weken (weer) fit en vitaal gaan voelen. Het programma bevat 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten per week. Bij alles wordt de deelnemer begeleid door de speciale FitStap app. Hierbij staat de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam centraal. Binnen FitStap is er - naast beweging - ook aandacht voor voeding(sadvies), mental coaching en cognitieve fitness. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers in staat zijn een structurele gedragsverandering door te voeren, waardoor hun gezondheid ook op lange termijn verbetert. En daarbij speel jij als FitStap coach een essentiële rol!

Meer weten over FitStap?
Bezoek dan
www.fitstap.nl. Klik hier voor meer informatie over de functie FitStap coach. Op deze site kun je je ook aanmelden voor de opleiding tot FitStap coach.

Er worden ongeveer 4 opleidingen per jaar aangeboden. Lees hier meer over de opleiding en het licentiemodel. Deze opleiding is NIET bedoeld als een vorm van bijscholing.

+ lees verder

6

share