FIBO: meer aandacht
voor gezonde voeding

 

Fitness is booming en dat geldt ook voor de FIBO, ’s werelds grootste vakbeurs voor fitness, wellness en gezondheid die dit jaar van 12 tot en met 15 april plaatsvindt. Liefst 1019 exposanten uit 49 landen presenteren de nieuwste innovaties en trends uit de fitnesswereld op 160.000 m² in Keulen. Meer dan 150.000 bezoekers uit meer dan 100 landen, waaronder 83.000 vakbezoekers, worden verwacht.

 

Fitnesstoestellen voor thuis, nieuwe vormen van work-outs, voedingssupplementen, slimme en moderne sportkleding en nieuwe wearables en apps - dit alles kan ter plekke worden getest. Gezonde voeding is deze keer belangrijker dan de afgelopen jaren. De nieuwe expositieruimte van de Sports Nutrition Area in hal 4.2 en de nieuwe FIBO Cooking Area in hal 10.2 met live cooking shows trekken bijzondere aandacht. Daarnaast biedt de FIBO een groot interactief programma: work-out met fitnesssterren, een pool voor aqua-aerobics, een uitgebreid yogaprogramma en wedstrijden in vechtsport.

 

De FIBO is er op zaterdag en zondag (14 en 15 april) van 9.00 tot 18.00 uur vooral voor particuliere bezoekers. De eerste twee dagen van de beurs (donderdag 12 en vrijdag 13 april) zijn gereserveerd voor de professionals. Particulieren kunnen op donderdag en vrijdag wel premiumkaartjes kopen.

+ meer informatie: www.fibo.com

14

share