Branchenieuws


EMS Kenniscentrum en EFAA bundelen krachten

Het EMS Kenniscentrum en EFAA bundelen hun expertise om samen de opleidingen aan te bieden om kwalitatief goed opgeleide EMS trainers te certificeren. Door de samenwerking is het mogelijk om meer mensen op te leiden in het leveren van een goede EMS training. EMS is een effectieve vorm van krachttraining die door iedereen uit te voeren is. Als personal trainer, studio ondernemer of fysiotherapeut wordt deze methode in meer dan 50 landen en meer dan 50.000 keer per week toegepast. De mogelijkheden zijn legio, de methode vernieuwend en innovatief.

EFAA is expert op het gebied van opleidingen en EMS Kenniscentrum expert op het gebied van EMS. Als partners is het hun gezamenlijke missie om de kwaliteit van EMS trainingen te waarborgen.

+ meer informatie: www.efaa.nl   www.emskenniscentrum.nl



NASM Senior Fitness Specialisation workshop

Ouderen zijn de snelst groeiende doelgroep van de komende 10 jaar, ook voor fitness.

Tijdens deze nieuwe workshop wordt de kern van de theoretische content van de NASM Senior Fitness Specialist opleiding behandeld. Tevens worden er in de praktijk voorbeelden gegeven hoe met het behulp van het OPT (Optimal Performance Training) model specifieke trainingen samengesteld kunnen worden voor deze doelgroep.

+ lees hier verder




Personal Training workshop ‘Core’ business bij klanten met lage rugklachten

Werk je wel eens met klanten met lage rugklachten en ben je nieuwsgierig naar wat je hier als Personal Trainer mee kan doen? En nog belangrijker: wil je weten hoe je jouw boodschap beter kan communiceren, zodat de klant ook jouw advies toepast binnen en buiten de PT? Volg dan de workshop: PT; The ‘Core’ business bij klanten met lage rugklachten.

+ lees hier verder




Bezoek ClubJoy tijdens de FIBO!

Van 12 tot en met 15 april staat de FIBO weer op het programma. ClubJoy zal hier voor het vierde jaar op rij aanwezig zijn met een stand. We ontvangen u graag en staan te trappelen om u bij te praten over alle ontwikkelingen die we doormaken! U kunt ons vinden in Hal 8, standnummer E46. Zien we elkaar daar?

+ lees hier verder



26

share