Bezoek ClubJoy tijdens de FIBO!


ClubJoy Live

Wij presenteren tien Live programma’s, in combinatie met tien Xpress varianten. Tezamen een portfolio van 20 work-out varianten, gemaakt voor de verschillende doelgroepen binnen uw club. De keuze voor ClubJoy Live maakt dat u als club kiest voor een concept waarmee u kwaliteit waarborgt, uw instructeurs up-to-date houdt en altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van training geïntegreerd ziet in uw work-outs. ClubJoy besteedt ieder kwartaal meer dan 120 uur (!) aan elke individuele work-out die ontwikkeld wordt.


ClubJoy Premium Membership

Nieuw in het assortiment is het ClubJoy Premium Membership. Speciaal in het leven geroepen om members juist daar te kunnen ondersteunen, waar het er nou echt toe doet: kwaliteit. Uiteraard kwaliteit binnen het groepsfitness segment, maar ook op managementniveau kijken wij mee en bieden wij tools die onze members direct kunnen toepassen. ClubJoy Premium is next level! Is uw club ook klaar voor de toekomst?

 

ClubJoy Virtual

Inmiddels bedient ClubJoy al meer dan 100 stand-alone clubs met ClubJoy Virtual. ClubJoy Virtual kent twee hoofdproducten:

1. ClubJoy Virtual Cycling Routes;

2. ClubJoy Virtual Multi Functional.

Met name op het gebied van Multi Functional gaat het bijzonder hard. Met een pakket van 22 verschillende work-out varianten – in het Nederlands – creëert u de mogelijkheid voor uw club om uw groepsleszaal elk uur van de dag te laten renderen. Waarom starten met ClubJoy Virtual? Dat vertellen wij u graag tijdens de FIBO beursdagen!

 

Bekendmaking van zes nieuwe work-outs beschikbaar voor ClubJoy Virtual

ClubJoy heeft op basis van gebruiksgegevens binnen ClubJoy Virtual zes nieuwe virtual fitness work-outs ontwikkeld met een maximale duur van 15 minuten. Daarmee gaat het aantal verschillende work-outs in de On Demand Media player naar 28! Alle ins en outs rondom deze work-outs zullen wij bekendmaken tijdens de FIBO beursdagen.

 

Meet our new team members: Hans Meunch, Jeffrey Vesters en Niki de Wert

ClubJoy heeft twee nieuwe accountmanagers aangesteld per 1 januari 2018: Niki de Wert en Jeffrey Vesters. Wellicht heeft u één van hen al wel ontmoet. Zij zullen ook aanwezig zijn op de FIBO, een kans om kennis te maken dus! Tevens zal Hans Meunch, internationaal Sales Agent voor ClubJoy en voormalig Director van IHRSA Europe aanwezig zijn op onze stand.

 

Al met al redenen genoeg om ons te komen bezoeken voor een kop koffie, een goed gesprek, of een goede grap. Wij zijn er klaar voor om u te mogen ontvangen op FIBO. Bezoekt u ons niet, maar wenst u wel meer informatie, stuurt u dan een mail naar info@clubjoy.nl.

 

 

 

 

share