‘Halo Fitness Cloud gaat retentie vergroten’



Sportscholen- en faciliteiten registreren zich in de Halo Fitness Cloud en kunnen daarna hun account naar wens upgraden. Er zijn diverse fitnessplannen en features in de software aanwezig om een verrassende sportbeleving voor leden te creëren die echt impact heeft. Bijvoorbeeld door het promoten van specifieke trainingen en het behouden van leden door hun gebruik van de Halo Fitness App. Tegelijkertijd biedt de nieuwe software efficiënt management van de dagelijkse gang van zaken in de sportclub. De nieuwe Halo Fitness Cloud is een extra fundament onder onze visie om het platform te zijn die de wereld met fitness verbindt. We verbinden de fitnessclub, de leden en de partners in het ecosysteem met het snelgroeiende platform. Dit resulteert in verbluffende resultaten voor de leden én voor de fitnessondernemer,

 

In een tijd waar gemiddeld 30% van de leden binnen een jaar hun lidmaatschap opzeggen is er behoefte aan een oplossing voor dit pijnpunt en leden betrokken houden bij een club. Halo Fitness Cloud biedt onder andere de mogelijkheid om ledendata in positieve actie om te zetten.

 

Met Halo Fitness Cloud profiteren zowel leden als clubmanagers:

 

 

“Wij geloven in een hybride toekomst waarin de mens en de technologie elkaar versterken. Een persoonlijke beleving in een fitnessomgeving ervaart een lid nooit door enkel de apparatuur, maar juist door gemotiveerde personeelsleden. Dankzij deze nieuwe software, die we nog in de komende jaren steeds verder zullen ontwikkelen, kunnen fitnessbedrijven perfect gebruik maken van indrukwekkende tools en data die het biedt”, stelt Jason Worthy, vice president of digital solutions van Life Fitness. “Zij kunnen op hun beurt hun eigen leden ‘Fitness van de toekomst’ bieden en hen daarmee aan de fitnessclub blijven verbinden.”

 

Ontdek de mogelijkheden van de Halo Fitness Cloud op de Life Fitness stand in hal 6 tijdens FIBO 2018. Halo is in de loop van 2018 beschikbaar in Nederland, België en Luxemburg.

 

 

share